Με στόχο την έγκαιρη προετοιμασία των παιδιών για την ομαλή μετάβασή τους από τους Παιδικούς Σταθμούς στις επόμενες βαθμίδες εκπαίδευσης, συνεχίζουμε για δεύτερη χρονιά την υλοποίηση ενός Προγράμματος Πρόληψης Μαθησιακών Δυσκολιών– Λογοθεραπείας.

Περισσότερα...

Όλα είναι έτοιμα για την πραγματοποίηση του ιερού τάματος. Ο Μητροπολιτικός Ιερός Ναός Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και η Ιερά Μητρόπολις Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως σας προσκαλούν το Σάββατο 1 Απριλίου στις 17.00 μ.μ. να συνοδεύσετε από τη Μονή Κλειστών και να υποδεχθούμε στην πόλη μας τη Χάρη της.

Περισσότερα...

Ενδιαφέρουσες πτυχές της συμβολής των Θεσσαλών αγωνιστών στην Επανάσταση του 1821 και της προσωπικότητας του αγωνιστή Γεώργιου Καραϊσκάκη, αναδείχθηκαν από τους ομιλητές, στην εκδήλωση μνήμης που πραγματοποίησε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Θεσσαλών Φυλής «Ο Ρήγας Φεραίος».

Περισσότερα...

Η Ενιαία Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή Δήμου Φυλής, σε συνεργασία με τον Ε.Ο.Π..Υ.Υ. κατάφερε να εξασφαλίσει τακτικό οδοντιατρικό έλεγχο στους μαθητές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου μας.

Περισσότερα...

Στην πολύ καλή συνεργασία μεταξύ Περιφέρειας και Δήμου Φυλής αναφέρθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, Γιάννης Βασιλείου, ο οποίος παρουσίασε, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, το στρατηγικό σχεδιασμό της Περιφέρειας για τον Δήμο Φυλής και τις βασικές παρεμβάσεις και δράσεις που πραγματοποίησε η Περιφερειακή διοίκηση από την 1η Σεπτεμβρίου 2014 και εξής.

Περισσότερα...

Απόλυτα ρεαλιστικές αποδείχθηκαν οι δεσμεύσεις του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού ότι εντός του Απριλίου θα δημοπρατηθούν τα δύο μεγάλα αντιπλημμυρικά έργα, προϋπολογισμού 10 εκατ. ευρώ, που θα θωρακίσουν τα Άνω Λιόσια (Δείτε το σχετικό video).

Περισσότερα...