Υπό τα χαρούμενα βλέμματα των παιδιών και τους εορταστικούς ύμνους της Φιλαρμονικής στην Κεντρική πλατεία της Δημοτικής Ενότητας Φυλής, φωταγωγήθηκε το πανύψηλο φυσικό δέντρο που δεσπόζει έξω από το Δημαρχείο “Νικόλαος Λιάκος”.

Περισσότερα...

Ένα εντυπωσιακό καρουζέλ με επιβλητικά πανέμορφα άλογα, εξασφάλισε ο Δήμος Φυλής για τους μικρούς δημότες, με στόχο να τους ταξιδέψει στην μαγεία των γιορτών και να δώσει χαρά, χαμόγελο και αισιοδοξία σε μικρούς και μεγάλους μέσα από τις πολλαπλές δράσεις που οργανώθηκαν για την περίοδο των εορτών.

Περισσότερα...

Εγκρίθηκε, με Απόφαση του Υπουργού Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη η σύμβαση του Δήμου Φυλής με τον ΟΑΣΑ για τη λειτουργία Δημοτικής Συγκοινωνίας.

Περισσότερα...

Με δυο κουβέντες απάντησε σε κείνους που ήθελαν μίζερη την πόλη κατά την εορταστική περίοδο ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Περισσότερα...

Πανέτοιμο να υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους πατινέρ είναι το Παγοδρόμιο που εξασφάλισε για τους δημότες ο Δήμος Φυλής, στο πλαίσιο των πολλαπλών εκδηλώσεων που οργάνωσε για τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Η παγοπίστα στήθηκε στην καρδιά των Άνω Λιοσίων, στην Πλατεία Ηρώων και ανοίγει τις πύλες της από σήμερα το απόγευμα Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου υποσχόμενη ονειρεμένα ταξίδια πάνω στον πάγο. Η είσοδος είναι Δωρεάν.

Περισσότερα...

Κλειστό θα μείνει το κολυμβητήριο από το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου εως την Κυριακή 6 Ιανουαρίου, προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες εργασίες ώστε από τον Ιανουάριο οι κολυμβητικές δεξαμενές να λειτουργούν με φυσικό αέριο.

Περισσότερα...