Ημερίδα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών για τις βιώσιμες μεσογειακές πόλεις θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο Δημαρχείο Νικόλαος Λιάκος στη Δημοτική Ενότητα Φυλής.

Περισσότερα...

Την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό συμφώνησαν ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς με τον Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. Νικόλαο Οικονομόπουλο, με στόχο την ριζική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους δημότες.

Περισσότερα...

Καταπέλτης υπήρξε ο διακεκριμένος ψυχίατρος – ψυχοθεραπευτής Δημήτρης Σούρας κατά την παρουσία του στην Εκδήλωση για τον Σχολικό εκφοβισμό (bullying) και τον εθισμό στο Διαδίκτυο που διοργάνωσε το απόγευμα της Τετάρτης 17 Οκτωβρίου η Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Φυλής με πρωτοβουλία του Προέδρου της Νίκου Χατζητρακόσια.

Περισσότερα...

Με μια εκδήλωση ιστορικού περιεχομένου υποδέχθηκε τη φετινή Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 ο αναπλ. Δήμαρχος και Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Νίκος Χατζητρακόσιας.

Περισσότερα...

Με ιδιαίτερη θρησκευτική λαμπρότητα, μεγαλοπρέπεια και ευλάβεια πραγματοποιήθηκε φέτος, παρουσία του Δημάρχου Φυλής και πλήθους πιστών η πανήγυρις της Ιεράς Μονής Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης στη Φυλή, καθώς κατά τον εορτασμό της μνήμης των Αγίων επισημοποιήθηκε και η Θρησκευτική Ένωση της Ελληνικής ΓΟΧ Εκκλησίας με την Εκκλησία της Βουλγαρίας.

Περισσότερα...

Αστείρευτο κέφι επικράτησε το μεσημέρι της Δευτέρας 15 Οκτωβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο της συνοικίας του Αγίου Νικολάου, που γέμισε απ΄ άκρη σ’ άκρη από περήφανους παππούδες και γιαγιάδες από κάθε γωνιά του Δήμου Φυλής.

Περισσότερα...