Το τέλος του σχολικού έτους σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου ανάπαυλας για όλους τους παράγοντες της σχολικής κοινότητας εκτός από τον Αναπληρωτή Δήμαρχο και Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Νίκο Χατζητρακόσια.

Περισσότερα...

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρά, σύμφωνα με τις δεσμεύσεις του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού, η υλοποίηση του μεγάλου έργου υποδομής για την εγκατάσταση των αγωγών του φυσικού αερίου στο Δήμο Φυλής.

Περισσότερα...

Εφτάψυχος αποδείχθηκε ο “William” που ανέβασε φέτος η Θεατρική Ομάδα Ζεφυρίου. Όχι μόνο δεν πέθανε, αλλά τον Σεπτέμβρη έχει κλείσει ραντεβού με το θεατρόφιλο κοινό της ευρύτερης περιοχής στο Πάρκο Τρίτση.

Περισσότερα...

Ολοκληρώθηκε η 4η εκπαιδευτική σειρά μαθημάτων για τα Τμήματα βασικής και προχωρημένης γνώσης που με πρωτοβουλία του Προέδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Νίκου Χατζητρακόσια, πραγματοποιούνται στο Κέντρο Μάθησης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών που λειτουργεί σε κατάλληλα
διαμορφωμένη αίθουσα στο του 1ου Γυμνασίου Άνω Λιοσίων.

Περισσότερα...

Μεγάλη είναι η ανταπόκριση του κόσμου στις θερινές προβολές των Σαββατοκύριακων στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου «Νίκος Λιάκος» της Δημοτικής Ενότητας Φυλής.

Περισσότερα...

Με την ευλογία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη κ.κ. Αθηναγόρα και παρουσία του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018, στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου Φυλής, η διενοριακή τελετή λήξεως των αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων της Μητροπόλεως.

Περισσότερα...