Με μία συναυλία αφιερωμένη στις γυναίκες με τους καλλιτέχνες Νίκο Κονιτόπουλο και Παντελή Αμπαζή, θα τιμήσει την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου 2018, ο Δήμος Φυλής.

Περισσότερα...

Σε ζεστό οικογενειακό κλίμα, παρουσία του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού, έκοψε το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου, την Πρωτοχρονιάτική Βασιλόπιτα του, ο Πολιτιστικός και Παραδοσιακός Σύλλογος Φυλής «Η ΠΗΓΗ».

Περισσότερα...

Σε εγκάρδια ατμόσφαιρα, με τρεις βραβεύσεις και παρουσία του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού, έκοψε την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018, την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Εκπαιδευτικός Υγειονομικός Σταθμός του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Άνω Λιοσίων.

Περισσότερα...

Βαθειά συγκίνηση προκάλεσε η διάλεξη του συντοπίτη μας καθηγητή του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Γιάννη Μπαζιώτη για την εμπειρία που αποκόμισε από τη συμμετοχή του σε αποστολή της NASA στην Ανταρκτική, με αντικείμενο τη συλλογή μετεωριτών.

Περισσότερα...

Με χορό, διασκέδαση, πολλά παιχνίδια και αποκριάτικη διάθεση από μικρούς και μεγάλους πραγματοποιήθηκαν, παρουσία του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού, οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στις Δημοτικές Ενότητες Ζεφυρίου και Φυλής το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018.

Περισσότερα...

Η τιμητική διάκριση του υπεραθλητή Σπύρου Χρυσικόπουλου από τον Κολυμβητικό Σύλλογο ΤΡΙΤΩΝΑ στάθηκε αφορμή για να αναφερθεί ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς στον Ιερό δεσμό που συνδέει τον Δήμο Φυλής με το Καστελόριζο, καθώς είναι αδελφοποιημένοι Δήμοι από το 1996.

Περισσότερα...