Ενημερωτική εκστρατεία για τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Φυλής ξεκίνησε η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού επιδιώκοντας να ενημερώσει τους δημότες για τις παροχές που προσφέρονται, ποιοι τις δικαιούνται και πώς μπορούν να ωφεληθούν από αυτές όσοι πραγματικά τις χρειάζονται.

Περισσότερα...

Είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες της Μάνδρας συγκεντρώνουν η Πρωτοβάθμια Ενιαία Σχολική Επιτροπή και η Διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Φυλής, όπως αναφέρουν σε κοινή ανακοίνωσή τους ο Πρόεδρος της Α’ ΕΣΕ Γιάννης Κρεμύδας και η Αναπληρώτρια Δήμαρχος της Κοινωνικής Πρόνοιας, Τζένη Μπάρα.

Περισσότερα...

O Δήμος Φυλής, με αίσθημα αλληλεγγύης και συμπαράστασης προς τους κατοίκους του Δήμου Μάνδρας - Ειδυλλίας που επλήγησαν από την πρόσφατη θεομηνία, ανταποκρίθηκε στις ανάγκες τους παραδίδοντας δύο φορτηγά εμφιαλωμένα νερά.

Περισσότερα...

«Έχουμε καταφέρει να είμαστε δίπλα στον κόσμο. Θα παλέψουμε όμως γιατί θέλουμε ακόμα περισσότερα για τους δημότες μας», δεσμεύθηκε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς στην Ημερίδα Ενημέρωσης που διοργάνωσε η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού για την παρουσίαση των Κοινωνικών Δομών του Δήμου, την Κυριακή 19 Νοεμβρίου.

Περισσότερα...

Με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων (ΚΕΔΕ) Γιώργο Πατούλη, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς τον ενημερώνει ότι ο διάπλους του Τορωναίου Κόλπου (104 χλμ. συνεχούς κολύμβησης σε 34 ώρες) από το συνδημότη μας Σπύρο Χρυσικόπουλο, τον περασμένο Ιούλιο, στη Χαλκιδική αποτέλεσε το θέμα ταινίας η οποία θα προβληθεί την Κυριακή 19-11-2017 στο πλαίσιο του ANVENTURE FILM FESTIVAL.

Περισσότερα...

Με μια σεμνή εκδήλωση δεδομένης της συγκυρίας, καθώς συνέπεσε με τη θεομηνία που πλήττει την χώρα και κυρίως τη Δυτική Αττική, τίμησε το ΚΑΠΗ Ζεφυρίου την Επέτειο του Πολυτεχνείου, την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017.

Περισσότερα...