8ΑΛΛΟ 250 ΧΙΛ. ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΜΠΟΥΡΑΪΜΗΣ ΚΙ ΑΛΛΟ 21 ΧΙΛ. ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ, ΔΗΛΩΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΥΛΗΣ

Περισσότερα...

Με τη συμμετοχή Μητροπολιτών και μεγάλου αριθμού Ιερέων, του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού, εκπροσώπων του Κοινοβουλίου και πολλών μελών του Δημοτικού Συμβουλίου τελέστηκε η λιτάνευση της Ιερής Εικόνας της Παναγίας Κανάλας, την παραμονή της γιορτής, το βράδυ της Τετάρτης 20 Σεπτεμβρίου 2017.

Περισσότερα...

Τη συνεργασία του Υγειονομικού Σταθμού του ΕΕΣ Άνω Λιοσίων με τον Δήμο Φυλής και την Ενιαία Σχολική Επιτροπή ανακοίνωσε η Προϊστάμενη του Σταθμού κα Αριστέα Πλακίδα η οποία κατά την ημέρα των Αγιασμών επεφύλαξε στους μαθητές ένα πολύτιμο δώρο.

Περισσότερα...

Την τετραμερή προγραμματική σύμβαση για την αποκατάσταση του μεταβυζαντινού Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Φυλής που βρίσκεται δίπλα στο νέο, υπέγραψαν σήμερα, Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς και ο εφημέριος του ναού, Πρωτοπρεσβύτερος κ. Δημήτριος Παναγακόπουλος.

Περισσότερα...

Πολύ γέλιο αλλά και διαχρονικά μηνύματα πάντρεψε το βράδυ της Κυριακής 10 Σεπτεμβρίου στο ανοιχτό θεατράκι στο Πάρκο «Κώστας Λιάρος», η παράσταση «Μανωλάκης ο βομβιστής» που ανέβηκε στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «ΖΕΦΥΡΕΙΑ 2017».

Περισσότερα...

Με ευλάβεια, λαμπρότητα και κατάνυξη ολοκληρώθηκε χθες (Κυριακή 17-9-17) ο τριήμερος εορτασμός για την ανακομιδή των Λειψάνων του Αγίου Νεκταρίου στον ομώνυμο Ιερό Ναό των Άνω Λιοσίων.

Περισσότερα...