Μία βιωματική προσέγγιση των προγραμμάτων άσκησης και άθλησης που υλοποιεί το ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Φυλής «Η Πάρνηθα», είχαν οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου Άνω Λιοσίων, οι οποίοι επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του Κολυμβητηρίου Άνω Λιοσίων και ενημερώθηκαν από υπεύθυνους και προπονητές σχετικά με τα αθλητικά προγράμματα του Οργανισμού.

Περισσότερα...

Από τον Δήμο Φυλής και συγκεκριμένα από το 4ο Δημοτικό Σχολείο Άνω Λιοσίων, ξεκίνησε το Πρόγραμμα Ανακύκλωσης Χαρτιού στα σχολεία, που υλοποιούν η Περιφέρεια Δυτικής Αττικής και ο ΕΔΣΝΑ, σε συνεργασία με τους δήμους της Περιφέρειας.

Περισσότερα...

Τους Αθλητές που διακρίθηκαν στο 1ο OPEN RAPENT Νέων (κάτω των 18 ετών) τίμησε ο Δήμος Φυλής στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν για τον εορτασμό των Πολιούχων Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

Περισσότερα...

Την επέκταση των δράσεων και υπηρεσιών του προς τις γυναίκες του Δήμου Φυλής και της ευρύτερης περιοχής, εγκαινίασε το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών του Δήμου Φυλής, την Παρασκευή 19 Μαΐου 2017, παρουσία της Γενικής Γραμματέας Ισότητας των Φύλων (ΓΓΙΦ), Φωτεινής Κούβελα.

Περισσότερα...

Ξεχωριστή λάμψη και νότες παράδοσης χάρισαν και φέτος στο τοπικό πανηγύρι για τους Πολιούχους των Άνω Λιοσίων Αγίους Κωνσταντίνο και Ελένης, οι Παραδοσιακοί Σύλλογοι του Δήμου Φυλής.

Περισσότερα...

Σε όλα τα Περίπτερα των Πολιτιστικών Συλλόγων, των Κοινωνικών Φορέων αλλά και των δομών του Δήμου Φυλής, ξενάγησε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα, κατά την πρώτη μέρα των εκδηλώσεων του τριήμερου πανηγυριού για τους Πολιούχους Αγίους Κωνσταντίνο και Ελένη.

Περισσότερα...