Ενθουσιάστηκαν με την επίσκεψη στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο τα παιδιά και οι γονείς του Παιδικού Σταθμού Φυλής

Νέα & Δελτία Τύπου

Μία συναρπαστική μέρα πέρασαν τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού Φυλής στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, το οποίο επισκέφθηκαν δωρεάν για δεύτερη φορά, με πρωτοβουλία του Προέδρου του Παιδικού Σταθμού, Βαγγέλη Σταματάκου, τη Δευτέρα 12 Ιουνίου.


PAIDIKOS FYLHS ATTIKO PARKO02PAIDIKOS FYLHS ATTIKO PARKO07Τα παιδιά με έναν συνοδό το καθένα (ένας γονέας ανά παιδί), συνοδεία των παιδαγωγών και του Προέδρου του Παιδικού Σταθμού, Βάγγελη Σταματάκου, μεταφέρθηκαν δωρεάν με τρία πούλμαν στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο.
Εκεί, ξεναγήθηκαν από τους υπεύθυνους στους χώρους φιλοξενίας των ζώων και ενημερώθηκαν για τα είδη (θηλαστικά, θαλάσσια θηλαστικά, ερπετά και πτηνά) και τις συνήθειές τους. Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν αντικρίζοντας ζώα από όλα τα μέρη της γης, τα οποία είχαν την ευκαιρία να περιεργαστούν και να δουν σε χώρους που προσομοιάζουν στο φυσικό τους περιβάλλον. Ανάμεσα σε αυτά που εντυπωσίασαν τα παιδιά ήταν και η επίδειξη των δελφινιών, αυτών των πανέξυπνων και ιδιαίτερα φιλικών προς τον άνθρωπο θαλάσσιων θηλαστικών.
Από την εκπαιδευτική εκδρομή δεν έλειψε φυσικά και η ψυχαγωγία, αφού μετά την επίσκεψη στους χώρους φιλοξενίας των ζώων, τα παιδιά έπαιξαν στην παιδική χαρά του Ζωολογικού Πάρκου και οι μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν.
PAIDIKOS FYLHS ATTIKO PARKO03PAIDIKOS FYLHS ATTIKO PARKO05Οι γονείς ευχαρίστησαν θερμά τον Βαγγέλη Σταματάκο και γι’ αυτή την πρωτοβουλία του, ενώ τα παιδιά έδειξαν με τον ενθουσιασμό τους πόσο υπέροχα πέρασαν. Σημειώνεται ότι ο Βαγγέλης Σταματάκος, έχει εξασφαλίσει στη διάρκεια της θητείας τρεις συνολικά δωρεάν επισκέψεις στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, ενώ ο Παιδικός σταθμός Φυλής έχει επισκεφθεί μία φορά και το «Ράντζο» στην Κόρινθο.

PAIDIKOS FYLHS ATTIKO PARKO11PAIDIKOS FYLHS ATTIKO PARKO06

PAIDIKOS FYLHS ATTIKO PARKO04PAIDIKOS FYLHS ATTIKO PARKO08PAIDIKOS FYLHS ATTIKO PARKO10PAIDIKOS FYLHS ATTIKO PARKO13