Ο Μιχάλης Οικονομάκης για τα σκουπίδια της Αίγινας και του Διαδικτύου

Νέα & Δελτία Τύπου

Καταπέλτης υπήρξε στην τοποθέτησή του κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Παρασκευής 14 Ιουλίου ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Περιβάλλοντος, Μιχάλης Οικονομάκης.


OIKONOMAKHS DS SKOYPIDIAΔίνοντας σκληρή απάντηση στα επικριτικά σχόλια που είδαν το φως της δημοσιότητας στο διαδίκτυο σχετικά με την αλληλεγγύη που παρείχε ο Δήμος Φυλής στον Δήμο της Αίγινας για την αποκομιδή των απορριμμάτων που έπνιξαν το νησί εν μέσω τουριστικής περιόδου, με κίνδυνο να πληγεί η εικόνα της χώρας μας, ο Μιχάλης Οικονομάκης τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:
«Μας ζήτησε ο Δήμος της Αίγινας να συνδράμουμε σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει και στείλαμε τέσσερα απορριμματοφόρα προκείμενου να βοηθήσουμε, πράγμα το οποίο έχουμε κάνει και σε άλλες περιπτώσεις που έχει ζητηθεί η συμβολή μας.
Νιώθουμε περήφανοι που μπορούμε να είμαστε αλληλέγγυοι σε θέματα που αφορούν στο περιβάλλον και τους συνανθρώπους μας. Όταν ανέλαβα το 2014 ο στόλος του Δήμου βρισκόταν σε κακή κατάσταση και λειτουργούσε με δανεικά οχήματα σε αντίθεση με το παρόν που είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της δύσκολης καθημερινότητας, της οποίας και έχω την ευθύνη. (Αξίζει δε να σημειωθεί πως αυτή τη δύσκολη AIGINA SKOYPIDIAκαθημερινότητα επιδεινώνουν με τραγικό τρόπο άτομα συγκεκριμένης ομάδας κατοίκων που εμπορεύονται παρανόμως τα σκουπίδια κι επιδίδονται με το πρόσχημα των "παλιατζήδων" στην εναπόθεση μπαζών και πάσης φύσεως απορριμμάτων σε διάφορα σημεία της πόλης ...)
Στο σημείο αυτό νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά τους εργάτες και τις Υπηρεσίες που διατηρούν τη λειτουργικότητα του στόλου σε αυτό το επίπεδο αλλά και να καταγγείλω το γεγονός πως πριν ακόμα στείλουμε τη βοήθεια στην Αίγινα που έφυγε το πρωί της Δευτέρας 10 Ιουλίου, σύμβουλος μερίδας της Αντιπολίτευσης είχε ξεκινήσει από το μεσημέρι της Κυριακής τα δυσφημιστικά σχόλια, τα οποία και κλιμακώθηκαν με παλιούς καναπέδες και πάσης φύσεως σκουπίδια που έβγαλαν διάφοροι στους δρόμους κι εν συνεχεία δημοσιεύσαν στο διαδίκτυο για να δημιουργήσουν εντυπώσεις.
Εμείς είμαστε ενάντια στην Αντιπολίτευση του καφενείου και το αποδεικνύουμε με διαρκείς αγώνες και καθημερινό έργο» επεσήμανε μεταξύ άλλων ο Μιχάλης Οικονομάκης.
Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι τη θέση του από τέτοιους είδους συμπεριφορές έσπευσε να διαχωρίσει ο Δημοτικός Σύμβουλος της Αντιπολίτευσης Γιώργος Αβράμης.

Δείτε εδώ το video με την τοποθέτηση του Μιχάλη Οικονομάκη.