Μαγευτική βραδιά στο Ζεφύρι με Χρήστο Νικολόπουλο, Στέλιο Διονυσίου και Ζωή Παπαδοπούλου

Νέα & Δελτία Τύπου

Μια αξέχαστη βραδιά πρόσφεραν, το βράδυ της Παρασκευής 8 Σεπτεμβρίου 2017, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων ΖΕΦΥΡΕΙΑ 2017, ο μεγάλος συνθέτης Χρήστος Νικολόπουλος και οι ερμηνευτές Στέλιος Διονυσίου και Ζωή Παπαδοπούλου.


Ο δεξιοτέχνης του μπουζουκιού με τις αμέτρητες επιτυχίες, Χρήστος Νικολόπουλος, βρήκε αμέσως γραμμή επικοινωνίας με το κοινό, μέσα από «Ψίθυρους καρδιάς».
Ο Στέλιος Διονυσίου εμφανώς αδυνατισμένος, «ίδρωσε, στην κυριολεξία «τη φανέλα» στη σκηνή. Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής χρειάστηκε, μετά από απαίτηση του κοινού, να ερμηνεύσει δυο φορές το «Σαλονικιό» ταξιδεύοντας τους θεατές με «Νταλίκες», «Στων αγγέλων τα μπουζούκια».
Το καινούργιο τραγούδι του Χρήστου Νικολόπουλου « Ότι ανέβασε η καρδιά» ερμήνευσε μεταξύ άλλων η Ζωή Παπαδοπούλου η οποία με τη μαγευτική φωνή της, καθήλωσε το κοινό, όπως πριν 12 χρόνια είχε εντυπωσιάσει και τη Χαρούλα Αλεξίου η οποία ήταν αυτή που της έδωσε το εισιτήριο για τη δισκογραφία.
«Δεν υπάρχουν άγγελοι σου λέω» χόρεψε και τραγούδησε ο παπα – Ηλίας Κωνσταντόπουλος, «Το Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας» αφιέρωσε ο Χρήστος Νικολόπουλος στο Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού και «Εδώ να μείνεις» φώναζε καταχειροκροτώντας στους καλλιτέχνες ο κόσμος.
Τελικά «Της καληνύχτας τα φιλιά» ήρθαν λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα με το κοινό να μην θέλει να εγκαταλείψει την πίστα στο Πάρκο Κώστας Λιάρος.

Δείτε βίντεο από τη συναυλία του Χρήστου Νικολόπουλου.

ZEFYREIA SYNAYLIA1ZEFYREIA SYNAYLIA2ZEFYREIA SYNAYLIA3ZEFYREIA SYNAYLIA4ZEFYREIA SYNAYLIA5ZEFYREIA SYNAYLIA6ZEFYREIA SYNAYLIA7ZEFYREIA SYNAYLIA8