Έξι νέους χώρους αθλοπαιδιών στο Ζεφύρι ανακοίνωσε στον αγιασμό του ΔΑΣ, ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς

Νέα & Δελτία Τύπου

Τιμητική πλακέτα στον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού, για την πολύπλευρη στήριξή του, απένειμε, το Σάββατο 7 Οκτωβρίου, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΑΣ Ζεφυρίου, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης που έγινε για τον αγιασμό των νέων τμημάτων στο Ποδόσφαιρο, στην Πάλη και το Handball.


DAS DHMARXOSDAS ZEFYRIOY05Ο Δήμαρχος Φυλής στο σύντομο χαιρετισμό του ευχήθηκε στα παιδιά καλή αθλητική χρονιά, με πολλές νίκες και χωρίς τραυματισμούς και δεσμεύθηκε για την συνέχιση της οικονομικής στήριξης του συλλόγου. «Οι επιχορηγήσεις και η προσφορά του Δήμου προς τους συλλόγους φέτος θα είναι πολλαπλάσια σε σχέση με πέρσι. Αυτή είναι η εντολή μου προς την Οικονομική Υπηρεσία, γιατί στόχος και σκοπός μου είναι να μην λείψει τίποτα από κανένα σύλλογο μαζικού αθλητισμού», διαβεβαίωσε ο Χρήστος Παππούς. 

DAS ZEFYRIOY06DAS ZEFYRIOY18 «Χαίρομαι που βρίσκομαι στο κλειστό γυμναστήριο του Ζεφυρίου, το οποίο όταν αναλάβαμε ήταν σε πολύ κακή κατάσταση. Κάναμε συντονισμένες προσπάθειες με την Περιφέρεια Αττικής και σήμερα έχουμε ένα στολίδι στο Ζεφύρι», υπογράμμισε ο Χρήστος Παππούς.

Ο Δήμαρχος Φυλής ανακοίνωσε παράλληλα πως ξεκινά άμεσα «η ανακαίνιση και των άλλων γυμναστηρίων» στην περιοχή. «Προχωράμε ταχύτατα στη δημιουργία έξι νέων χώρων για τη νέα γενιά, εδώ στο Ζεφύρι, εκ των οποίων θα γίνουν και δυο γήπεδα για το Σπάρτακο», κατέληξε καταχειροκροτούμενος από γονείς και αθλητές.
DAS ZEFYRIOY01DAS ZEFYRIOY06Αμέσως μετά το σύντομο χαιρετισμό του Δημάρχου Φυλής, ο Αντιπρόεδρος του ΔΑΣ Ζεφυρίου και ιδρυτικό μέλος του αθλητικού σωματείου, Βασίλης Κατηφόρης, απένειμε στο Χρήστο Παππού τιμητική πλακέτα για την προσφορά και τη στήριξή του στο σύλλογο.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον καθιερωμένο αγιασμό που τέλεσε ο εφημέριος του Αγίου Στυλιανού πατέρας Θεοφάνης Θεοφάνους. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου και μέλος του ΔΣ Γιάννης Μαυροειδάκος στο χαιρετισμό του μνημόνευσε όλα τα μέλη που πέρασαν απ΄ το ΔΣ του συλλόγου και ενημέρωσε αναλυτικά τους γονείς για τα οικονομικά δεδομένα, τη διαχείριση τους αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε την προηγούμενη χρονιά το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.
DAS ZEFYRIOY02DAS ZEFYRIOY17Παράλληλα έγινε απολογισμός από τον Έφορο του συλλόγου στα τμήματα Πάλης και Handball και Πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Ζεφυρίου Ηλία Κοκκίνη, των αθλητικών επιδόσεων, των μεταγραφών και των μεταλλίων που κατέκτησαν τα τμήματα του συλλόγου. Ο κ. Κοκκίνης προανήγγειλε πως ο ΔΑΣ Ζεφυρίου σε συνεργασία με το ΝΠΔΔ «ΠΑΡΝΗΘΑ» και το Γιώργο Μαυροειδή καθώς και την Ομοσπονδία Πάλης οργανώνει Πανελλήνιο Τουρνουά Ελευθέρας και Ελληνορωμαϊκής Πάλλης με την ονομασία Ντίνος Παπαγεωργίου, αφιερωμένο στην μνήμη του αείμνηστου προπονητή του ΔΑΣ.

DAS ZEFYRIOY19DAS ZEFYRIOY22Το Δ.Σ. του ΔΑΣ Ζεφυρίου τίμησε επίσης τον εφοπλιστή Θανάση Μαρτίνο για την προσφορά του στο σύλλογο και τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού «Η ΠΑΡΝΗΘΑ» Γιώργο Μαυροειδή, ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του ανακοίνωσε πως τις επόμενες ημέρες θα τοποθετηθούν νέες μπασκέτες Ολυμπιακών προδιαγραφών στο Κλειστό Γυμναστήριο Ζεφυρίου, ενώ σύντομα θα παραληφθεί και νέα παλαίστρα για τα παιδιά των τμημάτων πάλης.
Τέλος, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Θανάσης Σχίζας ανακοίνωσε στο χαιρετισμό του πως σε λίγες ημέρες ξεκινά η στήριξη και ανακατασκευή του κτιρίου που στεγάζει τα αποδυτήρια, έργο με το οποίο ολοκληρώνεται μια σειρά σημαντικών παρεμβάσεων εκσυγχρονισμού του γυμναστηρίου.
Η βραδιά έκλεισε με ζωντανή μουσική και φαγητό για τους αθλητές και τους γονείς τους.

Δείτε τις ομιλίες του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού και του Αντιδημάρχου Ζεφυρίου Γιάννη Μαυροειδάκου

DAS ZEFYRIOY03DAS ZEFYRIOY04DAS ZEFYRIOY07DAS ZEFYRIOY08DAS ZEFYRIOY09DAS ZEFYRIOY10DAS ZEFYRIOY12DAS ZEFYRIOY14DAS ZEFYRIOY15DAS ZEFYRIOY16DAS ZEFYRIOY20DAS ZEFYRIOY21DAS ZEFYRIOY23DAS ZEFYRIOY24DAS ZEFYRIOY25DAS ZEFYRIOY26DAS ZEFYRIOY27DAS ZEFYRIOY28DAS ZEFYRIOY29DAS ZEFYRIOY30DAS ZEFYRIOY31DAS ZEFYRIOY32DAS ZEFYRIOY33DAS ZEFYRIOY34