Με τις ευλογίες της Εκκλησίας ξεκινάει η νέα Πολιτιστική Χρονιά για τον Σύλλογο Επτανησίων Φυλής

Νέα & Δελτία Τύπου

Με Αγιασμό για το καλό της νέας Πολιτιστικής χρονιάς που ξεκινάει οσονούπω, επέλεξε να εγκαινιάσει τα νέα του Τμήματα ο νεοσύστατος Σύλλογος Επτανησίων και Φίλων του Δήμου Φυλής.


EPTANHSIOI AGIASMOS01EPTANHSIOI AGIASMOS02Τον Αγιασμό τέλεσε το μεσημέρι της Κυριακής 8 Οκτωβρίου, στον φιλόξενο χώρο του 2ου Λυκείου Άνω Λιοσίων ο εφημέριος της Ευαγγελίστριας πατήρ Κωνσταντίνος Πρίμπας.
Τον κόσμο και το νέο αίμα του Συλλόγου που γέμισε την αίθουσα, καλωσόρισε η Πρόεδρος των Επτανησίων Κατερίνα Δελλαπόρτα, έχοντας στο πλευρό της τη Γενική Γραμματέα Μαρία Ντούρλαρη, τον υπεύθυνο του χορευτικού Ανδρέα Ατζάμπο, την υπεύθυνη της Θεατρικής Ομάδας Ιωάννα Σουλιώτη και άλλα μέλη του Συλλόγου.
Τη Δημοτική Αρχή εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού η «ΠΑΡΝΗΘΑ» Γιώργος Μαυροειδής ο οποίος κατά τον σύντομο χαιρετισμό του υπογράμμισε πως η πολύ καλή συνεργασία που έχει ήδη ξεκινήσει με τον Σύλλογο των Επτανησίων θα συνεχιστεί σε όλους τους τομείς. «Θα φροντίσουμε για τις στολές που έχετε ζητήσει και θα μεριμνήσουμε και για το ζήτημα της Στέγης ώστε του χρόνου, ει δυνατόν, να κάνετε Αγιασμό σε δικό σας χώρο» υπογράμμισε ο Πρόεδρος.
EPTANHSIOI AGIASMOS03EPTANHSIOI AGIASMOS04Τις ευχές του στον Σύλλογο έδωσε και ο Λευκαδίτης Βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Βλάχος που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση.
Τις ευχές τους έδωσαν επίσης προαναγγέλλοντας όμορφες πολιτιστικές δράσεις για την χρονιά που έρχεται, ο υπεύθυνος των Χορευτικών Τμημάτων Ανδρέας Ατζάμπος και η υπεύθυνη της θεατρικής Ομάδας Ιωάννα Σουλιώτη. Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως όπως ανακοίνωσε η Κατερίνα Δελλαπόρτα, σύντομα θα λειτουργήσει στο Σύλλογο και Τμήμα Zumba.
Κοντά στους Επτανήσιους της Φυλής δηλώνοντας θερμοί υποστηρικτές και φίλοι βρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος της Ένωσης Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας Θανάσης Ραφτόπουλος που πρότεινε στο Σύλλογο συνεργασία σε πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα βγουν και έξω από τα όρια του Δήμου Φυλής, καθώς και ο Δικηγόρος Νίκος Καλατζής ο οποίος φρόντισε για την δημιουργία του καταστατικού του νεοσύστατου Συλλόγου.
Στον Αγιασμό έδωσαν επίσης το «παρών» ο Πρόεδρος του Συλλόγου της Δροσούπολης Μιχάλης Ζουρίδης και η Πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Φυλής Κατερίνα Μπλουχάρη.
EPTANHSIOI AGIASMOS05Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι όλο τον κόσμο περίμενε στο τέλος της εκδήλωσης ένα πλούσιο κέρασμα με σπιτικά γλυκίσματα με επτανησιακές συνταγές.
Σε ότι αφορά στα Πολιτιστικά Τμήματα του Συλλόγου τα Χορευτικά Τμήματα που θα φιλοξενούνται στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του 2ου Λυκείου Άνω Λιοσίων (Πίνδου και Αλιάκμωνος) θα λειτουργούν κάθε Κυριακή από τις 19:30 – 20:30 και η Θεατρική Ομάδα στον ίδιο χώρο από τις 17:30 – 19:30, ενώ τα Τμήματα Zumba θα ξεκινήσουν στις αρχές Νοεμβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Πρόεδρο Κατερίνα Δελλαπόρτα στο 6932150002 και τη Γενική Γραμματέα Μαρία Ντούρλαρη στο 6983902820.

Δείτε τον σύντομο χαιρετισμό του Προέδρου του ΝΠΔΔ «Η Πάρνηθα», Γιώργου Μαυροειδή

EPTANHSIOI AGIASMOS06EPTANHSIOI AGIASMOS07EPTANHSIOI AGIASMOS08EPTANHSIOI AGIASMOS09EPTANHSIOI AGIASMOS10EPTANHSIOI AGIASMOS11EPTANHSIOI AGIASMOS12EPTANHSIOI AGIASMOS13