Το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων του Δήμου Φυλής

Σημαντικές Ανακοινώσεις

Σε χριστουγεννιάτικο κλίμα εισέρχεται ο Δήμος Φυλής από την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, με χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και happenings και στις τρεις Δημοτικές Ενότητες.


Η... αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα ξεκινά στον Δήμο Φυλής στις 8 Δεκεμβρίου με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Πλατεία Ηρώων στα Άνω Λιόσια, στις 8 το βράδυ. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τα παιδιά των Τμημάτων του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Φυλής «Η Πάρνηθα» θα «ζωντανέψουν» υπέροχες χριστουγεννιάτικες ιστορίες, ενώ η βραδιά θα κλείσει με τις μελωδίες των Fortissimo.
Στη Δημοτική Ενότητα Άνω Λιοσίων οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις θα κορυφωθούν στις 24 και 31 Δεκεμβρίου με happenings για μικρούς και μεγάλους, στην Πλατεία Ηρώων, από τις 11:00 έως τις 14:00. Ο Άγιος Βασίλης με ξωτικά, ξυλοπόδαρους, ζογκλέρ και ανιματέρ θα περιμένουν μικρούς και μεγάλους για να παίξουν και να διασκεδάσουν με την κατασκευή χριστουγεννιάτικων στολιδιών και μπισκότων, με χριστουγεννιάτικο μπόουλινγκ (bowling) και πολλές ακόμη εκπλήξεις.
Στη Δημοτική Ενότητα Ζεφυρίου ο Άη Βασίλης με τα ξωτικά του θα υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους στο Πάρκο «Κώστας Λιάρος» με παιχνίδια, φουσκωτά και κατασκευές, στις 24 και 30 Δεκεμβρίου, από τις 11:00 έως τις 15:00.
Η παρέα του Άη Βασίλη θα συναντήσει τους μικρούς και μεγάλους φίλους της Δημοτικής Ενότητας Φυλής στις 23 και 30 Δεκεμβρίου, στην Πλατεία Δημαρχείου, από τις 11:00 έως τις 14:00, μαζί με τα χριστουγεννιάτικα εργαστήρια, μάγους και πολλές άλλες εκπλήξεις.
Επίσης, από τις 12 έως τις 15 Δεκεμβρίου από τις 13:00 έως τις 21:00 και από τις 16 έως τις 30 Δεκεμβρίου από τις 11:00 έως τις 19:00, το «μαγικό τρενάκι» των Χριστουγέννων θα περιμένει μικρούς και μεγάλους στην Πλατεία Ηρώων, στα Άνω Λιόσια, για να τους «ταξιδέψει» στον... παραμυθένιο κόσμο των Χριστουγέννων.
Τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στον Δήμο Φυλής οργανώνει και επιμελείται το ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού «Η Πάρνηθα».
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ VIDEO

EKDHL FOTAGOGHSH DENTROY AfisaXRISTOYGENNIATIKO PROGRAMMA2