Χρήστος Παππούς: Θεσμός πλέον η Μεγάλη Αποκριάτικη παρέλαση στον Δήμο Φυλής

Νέα & Δελτία Τύπου

Το καρναβάλι στο Δήμο Φυλής είναι θεσμός. Είναι η τρίτη φορά που ο Αθλητικός και Πολιτιστικός Οργανισμός « Η ΠΑΡΝΗΘΑ» διοργανώνει αυτή τη μεγάλη εκδήλωση με επιτυχία τόνισε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς εμφανώς ικανοποιημένος από τη μεγάλη συμμετοχή καρναβαλιστών αλλά και θεατών.

 
DHMARXOS-MAYROEIDHSSYNAYLIA-KOSMOS"Σήμερα δείξαμε πως ο Δήμος αλλάζει σελίδα. Χρόνια Πολλά και του χρόνου καλύτερα! Και τα επόμενα χρόνια να είναι ακόμη καλύτερα χρόνια, με χαμόγελα, αγάπη και αισιοδοξία» υπογρράμισε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς στο σύντομο χαιρετισμό του το βράδυ της Κυριακής 11 Φεβρουαρίου, στην κατάμεστη από κόσμο πλατεία των Άνω Λιοσίων, όπου και κατέληξε η μεγάλη παρέλαση των Καρναβαλιστών του Δήμου Φυλής.
Το Δήμαρχο Φυλής, τους Συλλόγους, τα Σχολεία και όλους όσους συμμετείχαν και εργάστηκαν για την επιτυχία της μεγάλης αυτής εκδήλωσης ευχαρίστησε στο σύντομο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού και Αθλητισμού «Η ΠΑΡΝΗΘΑ» Γιώργος Μαυροειδής.
Ακολουθεί το video με τους συνδέσμους του σύντομου χαιρετισμού του Δημάρχου Φυλής και του Προέδρου του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού η “Πάρνηθα” Γιώργου Μαυροειδή
https://www.youtube.com/watch?v=Jz3Sl-SDDqI