“Ένα τραγούδι ακόμη...” ζήτησαν τα Άνω Λιόσια από τον Χρήστο Δάντη

Νέα & Δελτία Τύπου

Με συναυλία του Χρήστου Δάντη στην πλατεία Άνω Λιοσίων έπεσε η αυλαία των εκδηλώσεων «ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2018» που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Αθλητισμού «Η ΠΑΡΝΗΘΑ του Δήμου Φυλής για τις Απόκριες.


SYNAYLIA-DANTHS01SYNAYLIA-DANTHS03Το κέφι των θεατών ήταν ήδη στο ζενίθ από νωρίς το απόγευμα αλλά τελικά ο Χρήστος Δάντης έσπασε τα κοντέρ και έβαλε φωτιά σε σκηνή και πλατεία αποδεικνύοντας περίτρανα πως στο κέφι δεν υπάρχει οροφή.
«Το παλιό μου παλτό» ήταν απαραίτητο στην πλατεία λόγω ψύχους αλλά μέχρι τη στιγμή που «τη ζωή μου καίω» γιατί «Πάει η αγάπη μου» ... με το κοινό να φωνάζει «ένα τραγούδι ακόμα» και τον Χρήστο Δάντη να ζητά «Δακτυλικά αποτυπώματα» για να συνεχίσει!
Η συναυλία του Δάντη ήταν αναμφίβολα ο καλύτερος επίλογος σε μια άκρως πετυχημένη εκδήλωση που με την ανταπόκριση του κόσμου έδειξε πως ήρθε για να μείνει στον Δήμο Φυλής.
Και του χρόνου στο 4ο Καρναβάλι λοιπόν...
Ακολουθεί ο σύνδεσμος του video με ένα μικρό απόσπασμα από τη συναυλία του Χρήστου Δάντη  https://www.youtube.com/watch?v=tq6yXYfwbns

SYNAYLIA-DANTHS02SYNAYLIA-DANTHS03SYNAYLIA-DANTHS04SYNAYLIA-DANTHS05SYNAYLIA-DANTHS06SYNAYLIA-DANTHS07SYNAYLIA-DANTHS08SYNAYLIA-DANTHS09SYNAYLIA-DANTHS10SYNAYLIA-DANTHS11SYNAYLIA-DANTHS12SYNAYLIA-DANTHS13