Ευχές, γλέντι, βράβευση και πολύς κόσμος στην κοπή της πίτας του Συλλόγου Πελοποννησίων Ζεφυρίου

Νέα & Δελτία Τύπου

Με θερμές ευχές, παραδοσιακό γλέντι, πλούσιο φαγητό και μία βράβευση που συγκίνησε και ενθουσίασε τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου, έκοψε το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Σύλλογος Πελοποννησίων Ζεφυρίου, παρουσία του Δημάρχου Χρήστου Παππού, βουλευτών, πολιτευτών και εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής.


PELOPONNHSIOI PITA20PELOPONNHSIOI PITA 1DimarxosΥγεία, χαμόγελα και αισιοδοξία ευχήθηκε σε όλους ο Δήμαρχος Φυλής, Χρήστος Παππούς, τον οποίο υποδέχθηκαν με θέρμη ο Πρόεδρος και τα μέλη του Συλλόγου.
Φιλόξενος οικοδεσπότης της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πελοποννησίων Ζεφυρίου, Βασίλης Θεοδωρόπουλος, καλωσόρισε επισήμους, μέλη και φίλους που κατέκλυσαν την αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Ζεφυρίου, και δήλωσε συγκινημένος από την αγάπη τους.
Ο κ. Θεοδωρόπουλος ευχαρίστησε τη Δημοτική Αρχή για τη στήριξή της και ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο Ζεφυρίου Γιάννη Μαυροειδάκο, ο οποίος, όπως είπε, «μας στηρίζει και έχει προσφέρει πολλά στο Σύλλογο και την περιοχή»..
Επίσης, ευχαρίστησε τους συνεργάτες του στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, και αναφέρθηκε στην άψογη συνεργασία και την ισχυρή συνοχή που διέπει τις σχέσεις τους.
PELOPONNHSIOI PITA32«Συνεχίζουμε να κάνουμε πράξη αυτό που είχαμε δεσμευθεί από την αρχή, να στηρίζουμε όλους τους Συλλόγους», ανέφερε στο χαιρετισμό του ο Γιάννη Μαυροειδάκος και διαβεβαίωσε ότι η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό των Συλλόγων καθημερινά. Για τη στήριξη της Διοίκησης του Δήμου προς τον Σύλλογο διαβεβαίωσαν στους σύντομους χαιρετισμούς τους, επίσης, οι Αναπληρωτές Δήμαρχοι Γιώργος Αντωνόπουλος, Τζένη Μπάρα και Μαρίνος Σαρλάς.
Ξεχωριστή στιγμή της εκδήλωσης αποτέλεσε η βράβευση του πατέρα Χρήστου Καπερώνη. «Τον τιμούμε για την επί δεκαετίες αδιάληπτη προσφορά του στον τόπο και την ενορία μας», ανέφερε ο κ. Θεοδωρόπουλος απονέμοντας την αναμνηστική πλακέτα στον ιερωμένο που αποτελεί σύμβολο για την ιστορία του Ζεφυρίου.
Η εκδήλωση συνεχίστηκε με πολύωρο παραδοσιακό γλέντι με χορούς και τραγούδια από τον Μοριά, υπό τους ήχους ζωντανής ορχήστρας.

Δείτε τα videos με τη βράβευση του πάπα Χρήστου Καπερώνη και του χαιρετισμού του Αντιδημάρχου Ζεφυρίου Γιάννη Μαυροειδάκου.

PELOPONNHSIOI PITA52PELOPONNHSIOI PITA13PELOPONNHSIOI PITA49PELOPONNHSIOI PITA04PELOPONNHSIOI PITA 2MayroeidakosPELOPONNHSIOI PITA 3AntonopoulosPELOPONNHSIOI PITA 4MparaPELOPONNHSIOI PITA 5Sarlas


PELOPONNHSIOI PITA0001PELOPONNHSIOI PITA0002PELOPONNHSIOI PITA0003PELOPONNHSIOI PITA0004PELOPONNHSIOI PITA0005PELOPONNHSIOI PITA0006PELOPONNHSIOI PITA0007PELOPONNHSIOI PITA0008PELOPONNHSIOI PITA0009PELOPONNHSIOI PITA0010PELOPONNHSIOI PITA0011PELOPONNHSIOI PITA0012PELOPONNHSIOI PITA0013PELOPONNHSIOI PITA01PELOPONNHSIOI PITA02PELOPONNHSIOI PITA03PELOPONNHSIOI PITA05PELOPONNHSIOI PITA06PELOPONNHSIOI PITA07PELOPONNHSIOI PITA08PELOPONNHSIOI PITA09PELOPONNHSIOI PITA10PELOPONNHSIOI PITA11PELOPONNHSIOI PITA12PELOPONNHSIOI PITA14PELOPONNHSIOI PITA15PELOPONNHSIOI PITA16PELOPONNHSIOI PITA17PELOPONNHSIOI PITA18PELOPONNHSIOI PITA19PELOPONNHSIOI PITA22PELOPONNHSIOI PITA23PELOPONNHSIOI PITA25PELOPONNHSIOI PITA26PELOPONNHSIOI PITA27PELOPONNHSIOI PITA28PELOPONNHSIOI PITA29PELOPONNHSIOI PITA30PELOPONNHSIOI PITA31PELOPONNHSIOI PITA33PELOPONNHSIOI PITA34PELOPONNHSIOI PITA35PELOPONNHSIOI PITA36PELOPONNHSIOI PITA37