Στη γιορτή λήξης των δραστηριοτήτων Νεότητας της Μητροπόλεως Ιλίου ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς

Νέα & Δελτία Τύπου

Με την ευλογία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη κ.κ. Αθηναγόρα και παρουσία του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018, στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου Φυλής, η διενοριακή τελετή λήξεως των αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων της Μητροπόλεως.


MHTROPOLH VRAV DHMARXOS01Την τελετή διοργάνωσε το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως.
Συμμετείχαν σε αυτό όλες οι κατηχητικές συνάξεις των ενοριών της Ι. Μητροπόλεως μαζί με τους υπεύθυνους ιερείς Νεότητος της 

εκάστοτε ενορίας.

Έλαβαν χώρα:
α. Ο τελικός του τουρνουά ποδοσφαίρου για το επίπεδο του Δημοτικού, μεταξύ των Ι. Ναών Αγ. Τριάδας Πετρουπόλεως και Αγ.Δημητρίου Πετρουπόλεως. Την πρώτη θέση έλαβε η αθλητική κατηχητική ομάδα της Αγ. Τριάδας Πετρουπόλεως με 2-0.
β. Ο τελικός του τουρνουά ποδοσφαίρου για το επίπεδο του Γυμνασίου, μεταξύ των Ι. Ναών Αγ. Τριάδας Πετρουπόλεως και Γέννησης Χριστού Καματερού. Την πρώτη θέση έλαβε η αθλητική κατηχητική ομάδα της Αγ. Τριάδας Πετρουπόλεως με 1-0.
γ. Ο τελικός του τουρνουά ποδοσφαίρου για το επίπεδο του Λυκείου μεταξύ των Ι. Ναών Αγ. Τριάδας Πετρουπόλεως και Γέννησης Χριστού Καματερού. Την πρώτη θέση έλαβε η αθλητική κατηχητική ομάδα της Αγ.Τριάδας Πετρουπόλεως με 6-1.

Πρέπει να σημειωθεί ότι πρώτη φορά ενορία κατάκτησε και τα τρία πρωταθλήματα την ίδια χρονιά και στις τρείς βαθμίδες Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου.
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τους κατηχητές για την άρτια διοργάνωση και τη συμμετοχή αλλά ιδιαιτέρως αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά και τους κατηχητές της Αγ.Τριάδας Πετρουπόλεως, για την επιτυχία τους.
MHTROPOLH VRAV DHMARXOS02MHTROPOLH VRAV DHMARXOS03Παράλληλα με τη διεξαγωγή των τελικών ποδοσφαίρου μέσα στο χώρο του σταδίου έλαβαν χώρα οι αγώνες στίβου: στα 60μ, τα 100μ και ο «Μαραθώνιος» αγοριών και κοριτσιών. Συμμετείχαν εκατοντάδες παιδιά των Κατηχητικών Συνάξεων όλων των Ενοριών της Ι. Μητροπόλεως.
Στο Δημοτικό Στάδιο Φυλής, έδωσε το παρόν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου κ.Αθηναγόρας, ο οποίος με την παρουσία του λάμπρυνε την γιορτή. Με τον όμορφο και ενθουσιώδη λόγο του ευχαρίστησε τους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση και στο τουρνουά, και τέλος έκανε τις απονομές των κυπέλλων και μεταλλίων.
Στις απονομές συμμετείχε με χαρά και ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, ο οποίος συνεχάρη τον Μητροπολίτη και όλους τους συμμετέχοντες στην διοργάνωση επισημαίνοντας πως ο Δήμος Φυλής είναι αρωγός σε κάθε εκδήλωση που αφορά στον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό, πολλώ δε μάλλον, όταν σε τέτοιες σπουδαίες δράσεις συμμετέχουν παιδιά και νέοι.
Παρόντες ήταν επίσης, ο Διευθυντής του Γραφείου Νεότητας της Ι. Μητροπόλεως Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Ιωαννίκιος Γιαννόπουλος και ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Δημήτριος Παναγακόπουλος, μέλος του Γραφείου Νεότητας και υπεύθυνος του Αθλητικού Τμήματος.

MHTROPOLH VRAV DHMARXOS04MHTROPOLH VRAV DHMARXOS05MHTROPOLH VRAV DHMARXOS06MHTROPOLH VRAV DHMARXOS07MHTROPOLH VRAV DHMARXOS08MHTROPOLH VRAV DHMARXOS09MHTROPOLH VRAV DHMARXOS10MHTROPOLH VRAV METALLIA01MHTROPOLH VRAV METALLIA02MHTROPOLH VRAV METALLIA03MHTROPOLH VRAV METALLIA04MHTROPOLH VRAV METALLIA05MHTROPOLH VRAV METALLIA06MHTROPOLH VRAV METALLIA07MHTROPOLH VRAV METALLIA08MHTROPOLH VRAV METALLIA09