Μεγάλη ανταπόκριση από μικρούς και μεγάλους στις «Βραδιές Κινηματογράφου» στη Χασιά – Συνεχίζονται οι Προβολές

Νέα & Δελτία Τύπου

Μεγάλη είναι η ανταπόκριση του κόσμου στις θερινές προβολές των Σαββατοκύριακων στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου «Νίκος Λιάκος» της Δημοτικής Ενότητας Φυλής.


Η μαγεία της Μεγάλης Οθόνης αλλά και οι εξαιρετικές επιλογές των έργων που προβάλλονται έχουν προσελκύσει μικρούς και μεγάλους με αποτέλεσμα το προηγούμενο Σάββατο με την «Εποχή των Παγετώνων» για τους μικρούς σινεφίλ αλλά και τη «Ρόζα της Σμύρνης» για τους μεγάλους να υπάρξει αναπάντεχη προσέλευση.
Τα ωραία ωστόσο δεν σταματούν εδώ καθώς το ερχόμενο Σαββατοκύριακο το πρόγραμμα με τα «Προσεχώς» περιλαμβάνει, το Σάββατο 16 Ιουνίου τον «Ρατατούλη» για τα παιδιά στις 21:ΟΟ και στη συνέχεια τον «Μαγικό Καθρέφτη» για όλη την οικογένεια στις 22:15.
Εξαιρετική είναι και η επιλογή για την Κυριακή 17 Ιουνίου με το βραβευμένο κι αγαπημένο των παιδιών «TOY STORY» με δύο προβολές. Η πρώτη στις 12 το μεσημέρι και η δεύτερη στις 6 το απόγευμα.
Όσο για τους μικρούς φίλους, εκτός από την μαγεία της κινηματογραφικής οθόνης, τους περιμένουν και δωρεάν γευστικές απολαύσεις!

CINEMA DHMOY 9jun01CINEMA DHMOY 9jun02CINEMA DHMOY 9jun03CINEMA DHMOY 9jun04CINEMA DHMOY 9jun05CINEMA DHMOY 9jun06CINEMA DHMOY 9jun07CINEMA DHMOY 9jun08CINEMA DHMOY 9jun09CINEMA DHMOY 9jun10CINEMA DHMOY 9jun11CINEMA DHMOY 9jun12CINEMA DHMOY 9jun13CINEMA DHMOY 9jun14CINEMA DHMOY 9jun15CINEMA DHMOY FYLHS Neo Programma cinema