Στο κέντρο των Άνω Λιοσίων «έφτασε» το φυσικό αέριο

Νέα & Δελτία Τύπου

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρά, σύμφωνα με τις δεσμεύσεις του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού, η υλοποίηση του μεγάλου έργου υποδομής για την εγκατάσταση των αγωγών του φυσικού αερίου στο Δήμο Φυλής.

kolymvitirio1Τα συνεργεία της εργολήπτριας εταιρείας έφτασαν ήδη έξω από το Δημαρχείο των Άνω Λιοσίων και είναι θέμα λίγων ημερών η τοποθέτηση των αγωγών.
Την ικανοποίηση του για την ταχύτατη πορεία υλοποίησης του έργου εκφράζει ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς ο οποίος τονίζει : «Φέραμε το φυσικό αέριο στην καρδιά της πόλης και συνεχίζουμε μέχρι να καλυφθούν όλα τα δημοτικά κτίρια, εξέλιξη που θα ωφελήσει ουσιαστικά και τους κατοίκους που επιθυμούν να συνδεθούν».
Η πρώτη φάση ολοκληρώθηκε με επιτυχία και είναι πλέον συνδεδεμένα με το δίκτυο φυσικού αερίου το κολυμβητήριο των Άνω Λιοσίων και το συγκρότημα των σχολείων στον Άγιο Νικόλαο, δηλαδή το Α΄ Λύκειο, το Α’ Γυμνάσιο, το 4ο Δημοτικό, το 3ο Νηπιαγωγείο και το Κλειστό Γυμναστήριο.
«Η δεύτερη φάση του έργου, που είναι σε εξέλιξη και αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες, θα συνδέσει με τον αγωγό φυσικού αερίου το Δημαρχείο Φυλής στα Άνω Λιόσια, το κτίριο πλησίον του Δημαρχείου (Πέτρου Λιόσια & Δημαρχείου) που χρησιμοποιεί ο Δήμος για τις ανάγκες του, και το ΕΠΑΛ Άνω Λιοσίων» σημειώνει ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων Θανάσης Σχίζας.

F.A.2F.A.4F.A.6F.A.7

agios nikolaos07agios nikolaos10fys aeriokentro01kentro02kentro06kentro12kolymvitirio1