Με γνήσιο κρητικό γλέντι καλωσόρισαν το καλοκαίρι οι Κρήτες Φυλής

Νέα & Δελτία Τύπου

Η κρητική παράδοση, η λεβεντιά και η αρχοντιά ήταν τα στοιχεία που κυριάρχησαν στην καλοκαιρινή γιορτή του δραστήριου συλλόγου Κρητών Φυλής « Η Μεγαλόνησος».

KRHTES20ΚΡΗΤΕΣ25Ο πρόεδρος του συλλόγου Βασίλης Στεφανουδάκης που ήταν από νωρίς στο σχολικό συγκρότημα του Αγίου Νικολάου, όπου έγινε η γιορτή, βράδυ του Σαββάτου 7 Ιουλίου, υποδέχθηκε προσωπικά -ως καλός οικοδεσπότης- έναν έναν όλους τους καλεσμένους και φρόντισε μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια ώστε να μείνουν όλοι ικανοποιημένοι, όπως άλλωστε και έγινε.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου που γέμισαν την πίστα ζωντάνια, χάρη και λεβεντιά. Ο Βασίλης Στεφανουδάκης στο χαιρετισμό του, έκανε ένα σύντομο απολογισμό για τις δράσεις του συλλόγου τη χρονιά που πέρασε, υπογραμμίζοντας με έμφαση την εποικοδομητική παρουσία των έξι νέων παιδιών που στελεχώνουν πλέον το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου, μετά τις εκλογές αλλά και την πρόσληψη του νέου χοροδιδασκάλου Γιάννη Μιχαλακάκη που όπως εκτίμησε ο κ. Στεφανουδάκης «θα πάει το σύλλογο ακόμα πιο ψηλά».
Ο πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Φυλής ευχαρίστησε θερμά το Δήμαρχο Χρήστο Παππού για την στήριξη του συλλόγου και συνολικά τη Διοίκηση του Δήμου για την βοήθεια της στην οργάνωση της εκδήλωσης και κάλεσε από τώρα τον κόσμο να ανταποκριθεί στην Κρητική Βραδιά που οργανώνει ο σύλλογος για τις 22 Σεπτεμβρίου.
ΚΡΗΤΕΣ21ΚΡΗΤΕΣ24Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς που πέρασε από όλα τα τραπέζια και συνομίλησε με τον κόσμο ευχήθηκε καλό καλοκαίρι με υγεία, δύναμη και αισιοδοξία και συνεχάρη τον πρόεδρο για την πλούσια δραστηριότητα του συλλόγου ενώ θυμήθηκε όπως το συνηθίζει πάντα όταν βρίσκεται ανάμεσα σε Κρήτες τα φοιτητικά του χρόνια στη Μεγαλόνησο.
Τα συγχαρητήρια του για την εκλογή του Προέδρου Βασίλη Στεφανουδάκη στη Διοίκηση της Παγκρητίου Ένωσης μαζί με θερμές ευχές για περαστικά έδωσε και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού «η Πάρνηθα» Γιώργος Μαυροειδής, ο οποίος ευχήθηκε στον κόσμο καλή διασκέδαση.
Αμέσως μετά ξεκίνησε το κρητικό γλέντι με το Δημήτρη Σπυριδάκη και το συγκρότημά να ξεσηκώνουν μέχρι πρωίας το κοινό αφού η λύρα, η τσικουδιά, το πιλάφι και η πεντοζάλη δεν αφήνουν κανένα περιθώριο απουσίας στο κέφι και το ξέφρενο γλέντι!

Δείτε τα videos με τους χαιρετισμούς του Προέδρου Κρητών Δήμου Φυλής Βασίλη Στεφανουδάκη, του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού, του Προέδρου του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού Γιώργου Μαυροειδή και χαρακτηριστικό video με τον χορό του νέου χοροδιδασκάλου Γιάννη Μιχαλακάκη

ΚΡΗΤΕΣ01ΚΡΗΤΕΣ02ΚΡΗΤΕΣ04ΚΡΗΤΕΣ05ΚΡΗΤΕΣ06ΚΡΗΤΕΣ07ΚΡΗΤΕΣ08ΚΡΗΤΕΣ09ΚΡΗΤΕΣ10ΚΡΗΤΕΣ11ΚΡΗΤΕΣ12ΚΡΗΤΕΣ13ΚΡΗΤΕΣ14ΚΡΗΤΕΣ15ΚΡΗΤΕΣ16ΚΡΗΤΕΣ17ΚΡΗΤΕΣ18ΚΡΗΤΕΣ19ΚΡΗΤΕΣ21ΚΡΗΤΕΣ22ΚΡΗΤΕΣ23ΚΡΗΤΕΣ26ΚΡΗΤΕΣ27ΚΡΗΤΕΣ28ΚΡΗΤΕΣ29ΚΡΗΤΕΣ30ΚΡΗΤΕΣ31ΚΡΗΤΕΣ32ΚΡΗΤΕΣ33ΚΡΗΤΕΣ34ΚΡΗΤΕΣ35ΚΡΗΤΕΣ36ΚΡΗΤΕΣ37ΚΡΗΤΕΣ38ΚΡΗΤΕΣ39ΚΡΗΤΕΣ40ΚΡΗΤΕΣ41ΚΡΗΤΕΣ42ΚΡΗΤΕΣ43ΚΡΗΤΕΣ44ΚΡΗΤΕΣ45ΚΡΗΤΕΣ46ΚΡΗΤΕΣ47ΚΡΗΤΕΣ48ΚΡΗΤΕΣ49ΚΡΗΤΕΣ50ΚΡΗΤΕΣ51ΚΡΗΤΕΣ52ΚΡΗΤΕΣ53ΚΡΗΤΕΣ54ΚΡΗΤΕΣ55ΚΡΗΤΕΣ56