“Ο Θεός αγαπάει το Ζεφύρι...” και τους σινεφίλ του

Νέα & Δελτία Τύπου

Πράγματι το αγαπάει, καθώς οι δυσοίωνες προβλέψεις για βροχές δεν επιβεβαιώθηκαν στο Ζεφύρι, κι έτσι ο κόσμος απόλαυσε το “θερινό σινεμά”, χωρίς αναβολές κι απρόοπτα.


CINEMA ZEFYRI01CINEMA ZEFYRI02Ο λόγος για τις νύχτες Κινηματογράφου για μικρούς και μεγάλους στη Δημοτική Ενότητα Ζεφυρίου και στο Πάρκο “Κώστας Λιάρος” όπου το βράδυ της Δευτέρας 9 Ιουλίου οι μικροί Δημότες παρακολούθησαν δωρεάν τη θρυλική ταινία κινουμένων σχεδίων “Η εποχή των Παγετώνων” και στη συνέχεια οι ενήλικες σινεφίλ την επική ταινία του σπουδαίου Έλληνα δημιουργού Γιάννη Σμαραγδή, “Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι”
Ο κόσμος του Ζεφυρίου γέμισε τις καρέκλες που είχαν στηθεί στην πλατεία του Πάρκου, αποδεικνύοντας, πως τόσο η επιλογή των ταινιών όσο και της ημέρας, αποδείχθηκαν εύστοχες.
Ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Μαυροειδάκος ο οποίος βρέθηκε στο Πάρκο “Κώστας Λιάρος” δεν θέλησε να πει πολλά παρά μόνο να καλωσορίσει τον κόσμο και να μεταφέρει τις ευχές του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού για ένα καλό και ξένοιαστο καλοκαίρι.
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η πρωτοβουλία του Δήμου Φυλής για δωρεάν προβολές στο Ζεφύρι απλώθηκε το προηγούμενο διάστημα και σε άλλες γειτονιές και πιο συγκεκριμένα στις πλατείες Γρηγορίου Λαμπράκη και Ηρώων Πολυτεχνείου.
Ανάλογες προβολές υπήρξαν επίσης με θερμή ανταπόκριση στην Κεντρική Πλατεία της Δημοτικής ενότητας Φυλής καθώς και στην Πλατεία Ηρώων, στα Άνω Λιόσια.
Το βέβαιο είναι, ότι στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, η δυνατότητα για ποιοτικές πολιτιστικές και ψυχαγωγικές επιλογές χωρίς κόστος είναι πολύτιμες!

CINEMA ZEFYRI03CINEMA ZEFYRI04CINEMA ZEFYRI05CINEMA ZEFYRI06CINEMA ZEFYRI07CINEMA ZEFYRI08CINEMA ZEFYRI09CINEMA ZEFYRI10