Έξι νέα οχήματα απέκτησε ο Δήμος Φυλής

Νέα & Δελτία Τύπου

Με έξι αυτοκίνητα ενίσχυσε το στόλο των οχημάτων του ο Δήμος Φυλής. Πρόκειται για τέσσερα φορτηγά και 2 επιβατικά αυτοκίνητα, σε πολύ καλή κατάσταση, που αποκτήθηκαν από τη Διεύθυνση Διαχείρισης Δημόσιου Υλικού (πρώην ΟΔΔΥ), έναντι πολύ χαμηλού τιμήματος. Με τα νέα οχήματα θα υποστηριχθούν τα συνεργεία και οι υπηρεσίες του Δήμου Φυλής.


OXHMATA NEA DHMOYΤα αυτοκίνητα παρελήφθησαν, την περασμένη εβδομάδα, από τις εγκαταστάσεις της Μαγουλέζας, από κλιμάκιο οδηγών του Δήμου, με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο Μιχάλη Οικονομάκη, ο οποίος είχε την πρωτοβουλία της απόκτησής τους και έφερε σε πέρας τις σχετικές διαδικασίες.
Αναφερόμενος στην απόκτηση των οχημάτων ο Μιχάλης Οικονομάκης τόνισε ότι, όπως και στην τετραετία της διοίκησης Παππού στο Δήμο Άνω Λιοσίων, κατά την οποία ανανεώθηκε το σύνολο του μηχανολογικού εξοπλισμού του Δήμου, αποκτήθηκαν οχήματα που θα συμβάλουν στη βελτίωση των παρεχόμενων από το Δήμο υπηρεσιών προς τους δημότες.
«Εντολή του Δημάρχου Χρήστου Παππού είναι να ενισχύσουμε και με άλλα οχήματα τις υπηρεσίες του Δήμου, ιδιαίτερα στους τομείς της πυροπροστασίας και του εκχιονισμού, με στόχο την αναβάθμιση της Πολιτικής Προστασίας. Σύντομα θα κινηθούμε και προς αυτή την κατεύθυνση», πρόσθεσε ο Μιχάλης Οικονομάκης.