Συνεχίζεται και φέτος το Πρόγραμμα Συμβουλευτικής γονέων στους Παιδικούς Σταθμούς Άνω Λιοσίων

Νέα & Δελτία Τύπου

Το Πρόγραμμα Ατομικής και Οικογενειακής Συμβουλευτικής, για τους γονείς των παιδιών που φιλοξενούνται στους Παιδικούς και Βρεφικούς Σταθμούς, συνεχίζει και φέτος το ΝΠΔΔ Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων Δήμου Φυλής.

Σε ανακοίνωσή του αναφέρει:


Στα πλαίσια της προσπάθειάς μας για ενίσχυση των γονεϊκών ρόλων αλλά και των οικογενειακών συστημάτων και με απώτερο σκοπό την σωστή ανάπτυξη κι εξέλιξη των παιδιών, συνεχίζουμε και τη φετινή σχολική χρονιά, το Πρόγραμμα Ατομικής κι Οικογενειακής Συμβουλευτικής, για τους γονείς των παιδιών που φιλοξενούνται στους Παιδικούς και Βρεφικούς σταθμούς, με την καθοδήγηση της Συμβούλου Ψυχικής Υγείας του Νομικού Προσώπου κας Γεωργίας Παππά.
Οι γονείς για όποιο θέμα τους απασχολεί που αφορά στα παιδιά τους και τη σχέση μαζί τους, μπορούν να απευθύνονται στην Υπεύθυνη του Σταθμού ζητώντας ατομική ή οικογενειακή συνεδρία με την Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας. Άμεσα θα ενημερώνονται για την ημέρα και την ώρα του ραντεβού.
Συνεδρίες θα πραγματοποιούνται κατόπιν εκδήλωσης ενδιαφέροντος των γονέων ή σχετικής πρότασης των παιδαγωγών σε σχέση με την παρουσία των παιδιών στον σταθμό και θέματα που εκείνοι επισημαίνουν και θεωρούν ότι χρειάζονται παρέμβαση ειδικού.
Σύμφωνα με τον Πρόεδρο των Παιδικών και Βρεφικών Σταθμών Άνω Λιοσίων κο Παναγιώτη Καμαρινόπουλο, στόχος είναι το Νομικό Πρόσωπο να σταθεί δίπλα στους γονείς και στα παιδιά τους για την επίτευξη μιας υγιούς σχέσης μεταξύ τους και για την εύρυθμη λειτουργία των οικογενειακών τους συστημάτων.