Το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου ανάβει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στα Άνω Λιόσια

Νέα & Δελτία Τύπου

Την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Φυλής, θα σηματοδοτήσει η φωταγώγηση του εντυπωσιακού Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, που έχει τοποθετηθεί ήδη στην Πλατεία Ηρώων στα Άνω Λιόσια, και θα "ανάψει" το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στις 19:30 υπό τον ήχο Χριστουγεννιάτικων τραγουδιών που θα αποδώσει η Φιλαρμονική του Δήμου.


ANAMMA DENTROY4Για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου διοργανώνεται μια φαντασμαγορική βραδιά με πρωταγωνιστές 330 παιδιά τα οποία προέρχονται από τα Τμήματα Ενόργανης Γυμναστικής, του Θεατρικού, της Γενικής Γυμναστικής, των Παραδοσιακών Χορών, των Ακαδημιών Μπάσκετ και των Ακαδημιών Κολύμβησης του Πολιτιστικού και Αθλητισμού Οργανισμού του Δήμου Φυλής «Η Πάρνηθα».
Η Πλατεία Ηρώων θα μεταμορφωθεί σε παγοδρόμιο, ενώ χριστουγεννιάτικα εργαστήρια και κεράσματα από τα ξωτικά θα κάνουν ακόμη πιο μαγική τη βραδιά.
Το παγοδρόμιο θα υποδέχεται τους μικρούς μας φίλους αλλά και τα μεγάλα... παιδιά από τις 9 Δεκεμβρίου 2018 έως τις 6 Ιανουαρίου 2019, καθημερινά από τις 5:00 μ.μ. έως τις 9:00 μ.μ. και το Σαββατοκύριακο από τις 10:00 π.μ. έως τις 2:00 μ.μ. και από τις 5:00 μ.μ. έως τις 9:00 μ.μ.
Δείτε το video που προλογίζει τις φαντασμαγορικές εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός "Η ΠΑΡΝΗΘΑ" σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://www.youtube.com/watch?v=8SMnQ9Veo8E

ANAMMA DENTROY1ANAMMA DENTROY3