Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του ΔΗΜΟΤΗ ΦΥΛΗΣ

Νέα & Δελτία Τύπου

Με σημαντικές ειδήσεις για τους δημότες και αναλυτικά το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων του Δήμου Φυλής, κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του Ενημερωτικού Εντύπου του Δήμου, «ΔΗΜΟΤΗΣ ΦΥΛΗΣ».


DHMOTHS FYLHS Nov Sel1Στο νέο τεύχος αναγγέλλεται η υπογραφή της σύμβασης για την κατασκευή 17 νέων πλατειών στις τρεις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου, με τις οποίες δημιουργούνται περισσότεροι χώροι αναψυχής και πρασίνου και βελτιώνεται η αισθητική της γειτονιάς. Διαβάστε αναλυτικά πού κατασκευάζονται και δείτε μακέτες για ορισμένες εξ αυτών.
Μεταξύ άλλων θεμάτων, διαβάστε για τη δημιουργία σύγχρονου Παραρτήματος του Παιδικού Σταθμού της Δημοτικής Ενότητας Φυλής και την κατάρτιση για πρώτη φορά Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας.
Ενημερωθείτε ακόμη για τις δωρεάν συνδέσεις κατοικιών στο δίκτυο φυσικού αερίου, για τα νέα έργα οδοποιίας σε όλο τον Δήμο, για την αποστολή και φέτος πακέτου με τρόφιμα και βασικά προϊόντα στους φοιτητές του Δήμου που σπουδάζουν στην επαρχία, καθώς και για άλλα σημαντικά και ενδιαφέροντα θέματα.
Επίσης, δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα με τις Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις του Δήμου και στις τρεις Δημοτικές Ενότητες και διαβάστε τις ευχές του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού για τα Χριστούγεννα και το νέο Έτος.

 

DHMOTHS FYLHS Nov Sel1

DHMOTHS FYLHS Nov Sel2DHMOTHS FYLHS Nov Sel3

DHMOTHS FYLHS Nov Sel4DHMOTHS FYLHS Nov Sel5

DHMOTHS FYLHS Nov Sel6DHMOTHS FYLHS Nov Sel7a

DHMOTHS FYLHS Nov Sel8