Ξεκίνησε η έκθεση 5th Tourism Expo που συμμετέχει ο Δήμος Φυλής

Νέα & Δελτία Τύπου

Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς και ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Φυλής Σπύρος μπρέμπος, σας προσκαλούν, την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου και ώρα 16.00 στα εγκαίνια της 5th Tourism Expo.

SYNEDRIO FYLH MPREMPOSΣτην έκθεση ο Δήμος θα πάρει μέρος, όπως και πέρσι, με δικό του περίπτερο, στο οποίο θα προβάλει όλες τις μορφές τουρισμού τις οποίες μπορεί να προσφέρει στον επισκέπτη η Φυλή. Ειδικότερα θα δοθεί έμφαση στον πολιτιστικό, στο γαστρονομικό, στο θρησκευτικό, στο φυσιολατρικό και στον εναλλακτικό τουρισμό. Πρόκειται για την κορυφαία προωθητική τουριστική δράση του Δήμου Φυλής μέσα στη χρονιά. Αποτελεί το επιστέγασμα σημαντικών δράσεων, όπως το Αναρριχητικό Φεστιβάλ, η τηλεοπτική προβολή της παράδοσης του τόπου το Πάσχα, μέσω του BLUE SKY, το Συνέδριο για τη Δημοκρατία, ο ορεινός αγώνας «Άρμα Πάρνηθας» και το ράλι κλασικών αυτοκινήτων. Το συντονισμό της παρουσίας του Δήμου Φυλής στην έκθεση έχει ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Μπρέμπος, με τη συνεργασία των πολιτιστικών και αθλητικών φορέων της Φυλής.
«Με τη συμμετοχή μας στην Τουριστική Έκθεση κλείνουμε με επιτυχία τη φετινή καμπάνια τουριστικής προβολής του τόπου μας. Κάνουμε πράξη τη δέσμευση του Χρήστου Παππού να γίνει η Φυλή τουριστικός προορισμός. Ευχαριστώ τους πολιτιστικούς και αθλητικούς φορείς για τη βοήθειά τους στην επίτευξη του μεγάλου αυτού στόχου. Μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τη φυσιογνωμία του Δήμου μας και να αξιοποιήσουμε το φυσικό του κάλλος, την Ιστορία και την Παράδοσή του» τόνισε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπρέμπος.
Η 5η Athens International Tourism Expo 2018 οργανώνεται από 7-9 Δεκεμβρίου 2018, στο Metropolitan Expo, στο Αεροδόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και παρουσιάζει το πρόσωπο της Ελλάδας στον τουρισμό. Θα φιλοξενήσει περισσότερους από 150 κορυφαίους Διεθνείς Hosted Buyers από Ευρώπη, ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία, Μ. Ανατολή, Ινδία και ευρύτερη Ασία και οι οποίοι θα έχουν 8.000 περίπου Β2Β συναντήσεις με τους εκθέτες και θα καλύψουν πλήρως όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες της έκθεσης. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ VIDEO για τη συμμετοχή του Δήμου Φυλής στην έκθεση: https://youtu.be/sguRNBA88HY 

 

PROSKLHSH EKTHESH