Δωρεάν διανομή αλατιού από το Δήμο για την αντιμετώπιση του παγετού

Νέα & Δελτία Τύπου

Δωρεάν αλάτι για τον περιορισμό της ολισθηρότητας των ιδιόκτητων χώρων τους, προς αποτροπή ατυχημάτων, μπορούν να προμηθεύονται οι κάτοικοι του Δείτε εδώ τα σημεία διανομής αλατιού ανά Δημοτική Ενότητα και Συνοικία:


ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΛΑΤΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ
ΖΟΦΡΙΑ - ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΟΡΕΙΝΟΥ
ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ – ΣΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑ
ΠΑΝΟΡΑΜΑ – ΚΑΝΑΛΑ
ΛΕΦΑΝΤΩ – ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ
ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΙΙ – ΣΠΥΡΟΥ ΛΟΥΗ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ
ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΟΥΣΩΝ ΚΕΝΕ
ΛΙΜΝΗ- ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
ΔΡΟΣΟΥΠΟΛΗ – ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΥΖΩΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΙΝΔΟΥ
ΔΡΟΣΟΥΠΟΛΗ-ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΕΡΓΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΖΕΦΥΡΙΟΥ
ΣΤΟ ΠΑΡΚΙΓΚ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΦΥΛΗΣ
ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ

Ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας Μιχάλης Οικονομάκης εφιστά την προσοχή των δημοτών προς αποφυγή ατυχημάτων , στους ιδιόκτητους χώρους. “Ο Δήμος θα αναλάβει τον εκχιονισμό των δρόμων και των κοινόχρηστων χώρων, στους οποίους θα ρίξει αλάτι για την αντιμετώπιση του παγετού. Παρακαλούνται οι δημότες να κάνουν το ίδιο στους ιδιόκτητους χώρους τους.Παράλληλα παρακαλούνται οι δημότες να μην σταθμεύουν τα αυτοκίνητά τους και στις δυο πλευρές του δρόμου ή σε δρόμους ευρείας χρήσης προκειμένου να μπορούν οι αλατιέρες και τα εκχιονιστικά του Δήμου να έχουν πρόσβαση και να καθαρίζουν το οδόστρωμα. 
Τέλος, για όσους χρειαστούν θερμαινόμενους χώρους έχουν διατεθεί τα Δημαρχεία Άνω Λιοσίων και Φυλής, το Πνευματικό Κέντρο Ζεφυρίου και το ΚΑΠΗ Δροσούπολης”, επισημαίνει ο Μιχάλης Οικονομάκης.