Πλήθος ευχών δέχθηκε για τη γιορτή του ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος

Νέα & Δελτία Τύπου

Ευχές για την ονομαστική γιορτή του, δέχθηκε σήμερα στο γραφείο, αλλά και στους δρόμους του Ζεφυρίου ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος.


MAYROEIDAKOS EYXES11MAYROEIDAKOS EYXES24Πρωί πρωί ο Αντιδήμαρχος πέρασε από το εργοτάξιο στο Ζεφύρι και κέρασε γλυκά τους εργαζόμενους που μόλις έπιαναν δουλειά. Αμέσως μετά εκκλησιάστηκε και πρόσφερε γλυκά σε πιστούς και ιερείς στους Ιερούς Ναούς της Παναγίας Γρηγορούσας αλλά και του Αγίου Στυλιανού.
Τρίτη στάση του Γιάννη Μαυροειδάκου το Δημοτικό «στέκι» (ΚΑΠΗ) των ηλικιωμένων στους οποίους δείξει εμπράκτως όλα αυτά τα χρόνια πόσο τους σέβεται, τους νοιάζεται και τους αγαπά. Τα μέλη του ΚΑΠΗ Ζεφυρίου υποδέχθηκαν με ζεστασιά και χαμόγελα τον Αντιδήμαρχο. Ευχές, αγκαλιές, φιλιά, χαλαρές ευχάριστες συζητήσεις και χαμόγελα κυριάρχησαν στην πρωινή συνάντηση με το Γιάννη τους .
Η συνέχεια των ευχητήριων επισκέψεων περίμενε τον Αντιδήμαρχο στο γραφείο του. Σταθερά και κινητό τηλέφωνο χτυπούσαν διαρκώς και ταυτόχρονα ο εορτάζων υποδεχόταν με χαμόγελο τους επισκέπτες του, που έφταναν διαρκώς κατά κύματα και τους περιποιούνταν .
Συνάδελφοι του Γιάννη Μαυροειδάκου από το Δημοτικό Συμβούλιο, δημότες , μέλη και πρόεδροι συλλόγων, προσωπικοί φίλοι, εργαζόμενοι από τις άλλες Δημοτικές Ενότητες του Δήμου πέρασαν και ευχήθηκαν στον Αντιδήμαρχο ο οποίος συγκινημένος δεν σταματούσε να ευχαριστεί τον κόσμο για τις ευχές του .

MAYROEIDAKOS EYXES01MAYROEIDAKOS EYXES02MAYROEIDAKOS EYXES03MAYROEIDAKOS EYXES04MAYROEIDAKOS EYXES05MAYROEIDAKOS EYXES06MAYROEIDAKOS EYXES07MAYROEIDAKOS EYXES08MAYROEIDAKOS EYXES09MAYROEIDAKOS EYXES10MAYROEIDAKOS EYXES11MAYROEIDAKOS EYXES12MAYROEIDAKOS EYXES13MAYROEIDAKOS EYXES14MAYROEIDAKOS EYXES15MAYROEIDAKOS EYXES16MAYROEIDAKOS EYXES17MAYROEIDAKOS EYXES18MAYROEIDAKOS EYXES19MAYROEIDAKOS EYXES20MAYROEIDAKOS EYXES21MAYROEIDAKOS EYXES22MAYROEIDAKOS EYXES23MAYROEIDAKOS EYXES24MAYROEIDAKOS EYXES25MAYROEIDAKOS EYXES26MAYROEIDAKOS EYXES27MAYROEIDAKOS EYXES28MAYROEIDAKOS EYXES29