Την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή «Μελωδία Ξωτικών» των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου. Η γιορτή θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ενιαίου Λυκείου Ζεφυρίου (οδός Παπαφλέσσα 6), ώρα 18:00.

Περισσότερα...

Εκπαιδευτικό Διατροφικό Βιωματικό παιχνίδι διοργανώνει η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018, στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ζεφυρίου, στο πλαίσιο του Προγράμματος ΤΕΒΑ.

Περισσότερα...

Το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού "Η ΠΑΡΝΗΘΑ" και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ζωφριάς σας προσκαλούν την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στις 19.30 να παρακολουθήσετε τη διαδραστική παιδική παράσταση "Ο Άγιος Βασίλης και η Καλικαντζαρούλα".

Περισσότερα...

Το θεατρικό παραμύθι «Καλλικαντζαρούλα των Χριστουγέννων» παρουσιάζει η Κ.Σ. Δυτικής Αττικής του Προγράμματος ΤΕΒΑ με επικεφαλής τον Δήμο Φυλής, την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, στα παιδιά, στον Σύλλογο Ζωφριάς.

Περισσότερα...

Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς και ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Γιώργος Αντωνόπουλος ,σας προσκαλούν τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου, στις 20.00, στο Δημοτικό Πολιτιστικό Κέντρο Ζεφυρίου, στην Χριστουγεννιάτικη συναυλία με ύμνους και κάλαντα του τόπου μας. Την εκδήλωση διοργανώνει η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής. 

Περισσότερα...

Με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στα Άνω Λιόσια, το βράδυ του Σαββάτου 8 Δεκεμβρίου 2018, άνοιξε, στο Δήμο Φυλής, ο κύκλος των εορταστικών εκδηλώσεων για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, που θα διαρκέσουν ένα μήνα, δηλαδή μέχρι και τα Φώτα. VIDEO

Περισσότερα...