Το κέντρο Scoliosis Spine Laser Center σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής, την Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Φυλής, τον Σύλλογο Γονέων Τριών Τέκνων Δήμου Φυλής, το Αθλητικό Σωματείο ΔΑΣ Ζεφυρίου, υπό την αιγίδα του Δήμου Φυλής σας προσκαλούν στην εκδήλωση για την σκελετική υγεία με Δωρεάν Μετρήσεις Κύφωσης & Σκολίωσης που θα πραγματοποιηθεί στις 5 και 6 Μαΐου 2018 στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής (Αθηνών 18, Άνω Λιόσια).

Περισσότερα...

Μουσικοχορευτική εκδήλωση διοργανώνει για πρώτη φορά ο Σύλλογος Κατοίκων Αγίου Δημητρίου & Αγίου Γεωργίου Άνω Λιοσίων, με τη συνδρομή του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Φυλής «Η Πάρνηθα», με αφορμή την εορτή του Αγίου Γεωργίου.

Περισσότερα...

Δωρεάν ιατρικές προληπτικές εξετάσεις, με έξι ειδικότητες γιατρών, για όλους τους κατοίκους , διοργανώνει το σαββατοκύριακο 28 & 29 Απριλίου η Κοινωνική Υπηρεσία σε συνεργασία με τους «Γιατρούς της Αγάπης» και το Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων του Δήμου Φυλής.

Περισσότερα...

Ο Δήμος Φυλής γνωστοποιεί ότι λόγω βλάβης που προέκυψε στο δίκτυο ύδρευσης στη Δροσούπολη, σήμερα Παρασκευή 20 Απριλίου 2018, θα γίνει διακοπή υδροδότησης στην περιοχή από ώρα 10:30, προκειμένου να επιδιορθωθεί η βλάβη.

Περισσότερα...

Στον μαζικό αγώνα δρόμου που διοργανώνει στην πόλη μας, τη Κυριακή 29 Απριλίου 2018 και ώρα 11:00, προσκαλεί τους κατοίκους ο Δήμος Φυλής.

Περισσότερα...

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων, την 4η Απριλίου 2018, ο Δήμος Φυλής ενημερώνει για την πορεία Δημοτικού Προγράμματος Διαχείρισης των Αδεσπότων Ζώων καθόλη την διάρκεια του 2017 και για τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν για τον έλεγχο του αριθμού των αδέσποτων ζώων συντροφιάς και για την τήρηση των κανόνων ευζωίας τους.

Περισσότερα...