Ο Δήμος Φυλής ενημερώνει ότι αύριο Τετάρτη 19-7-17, θα υπάρξει διακοπή νερού στη Δροσούπολη και ένα τμήμα της Λίμνης λόγω εργασιών επισκευής σε κεντρικό αγωγό επί των οδών Αλιάκμονος και Πίνδου, στα Άνω Λιόσια.

Περισσότερα...

Ο Δήμος Φυλής, ανταποκρινόμενος στις έκτακτες συνθήκες που δημιουργούν οι ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν και στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, ενημερώνει ότι είναι διαθέσιμη για το κοινό κλιματιζόμενη αίθουσα.

Περισσότερα...

Το ΝΠΔΔ Η ΠΑΡΝΗΘΑ και ο Σύλλογος  Επτανησίων Φυλής σας προσκαλούν την Κυριακή στην θεατρική παράσταση " Τι μπορεί να συμβεί λίγο πριν τις δώδεκα τα μεσάνυχτα" την Κυριακή 9 ιουλίου στις 20.00 το βράδυ στο 2ο Λύκειο Άνω Λιοσίων (Πίνδου και Αλιάκμωνος Δροσπύπολη)

Περισσότερα...

Σε επαναληπτική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στο πρόγραμμα με τίτλο: «Εργαστήρι-Υπηρεσίες Ημερήσιας Φροντίδας και Κοινωνικής Ένταξης» που θα υλοποιήσει στις εγκαταστάσεις του στα Άνω Λιόσια ως Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας, προχώρησε ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων ΑμεΑ «Το Εργαστήρι».

Περισσότερα...

Ο Δήμος Φυλής ενημερώνει ότι, έχουν προγραμματιστεί εργασίες στο δίκτυο ύδρευσης για αύριο Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017, στις περιοχές Αγίου Νεκταρίου και Αγίου Γεωργίου, στα Άνω Λιόσια.

Περισσότερα...

Μια καλοκαιρινή βραδιά υπό τους ήχους της λίρας του Αντώνη Γαμπιεράκη και τη φωνή της Γιάννας Λεγάκη διοργανώνει για την Παρασκευή 7 Ιουλίου ο σύλλογος Δροσπούπολης υπότην αιγίδα του Πολιτιστικού και Αθηλητικού Οργανισμού "Η ΠΑΡΝΗΘΑ".

Περισσότερα...