Οικονομικά ενισχύει και φέτος ο Δήμος Φυλής, συνεπής στην πάγια πολιτική του και τη δέσμευση του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού, τους Αθλητικούς και Πολιτιστικούς Συλλόγους και Σωματεία που έχουν την έδρα τους εντός των ορίων του Δήμου.

Περισσότερα...

Αποκριάτικη μαθητική συναυλία δίνουν την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018, οι μαθητές της τάξης πιάνου της Ρούλας Λεβαντή και της τάξης μονοδίας, μοντέρνου τραγουδιού και παιδικής χορωδίας του Νίκου Σπανάτη.

Περισσότερα...

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής της Υγείας διοργανώνουν στα Κ.Α.Π.Η του Δήμου Φυλής δωρεάν μέτρηση οστικής μάζας.

Περισσότερα...

H 2η ΔΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου ενημερώνει ότι προκηρύχθηκε διαγωνισμός μίσθωσης κτιρίων για τη στέγαση Τοπικών Μονάδων Υγείας (ΤΟΜΥ) στον Δήμο Φυλής.

Περισσότερα...

Στην πρόσληψη 26 ατόμων (ηλεκτρολόγος, χειριστές μηχανημάτων έργων και οδηγοί και εργάτες καθαριότητας,) μέσω ΑΣΕΠ, προχωρά ο Δήμος Φυλής με την Προκήρυξη 3Κ/2018, που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Περισσότερα...

Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς καλεί τους δημότες στις αποκριάτικες εκδηλώσεις που διοργανώνονται στη Δημοτική Ενότητα Ζεφυρίου και τη Δημοτική Ενότητα Φυλής το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018.

Περισσότερα...