Τη θεατρική παράσταση «Ο Αφελής» του Δημήτρη Ψαθά, ανεβασμένη από τη Θεατρική Ομάδα Ιλίου, φιλοξενούν στο Θεατράκι «Βορεινό» στη Ζωφριά, το ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Φυλής «Η Πάρνηθα» και ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Ζωφριάς.

Περισσότερα...

Τη μαύρη κωμωδία «Καραμέλες Ούζου» φέρνει στα Άνω Λιόσια ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δροσούπολης υπό την αιγίδα και στήριξη του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Φυλής «Η Πάρνηθα».

Περισσότερα...

Ενημερωτική ομιλία με θέμα: «Ασφαλής πλοήγηση και προστασία παιδιών και ενηλίκων στο διαδίκτυο», διοργανώνει η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας του Δήμου Φυλής, την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017.

Περισσότερα...

To 1o Τουρνουά Streetball 3x3 για αγόρια και κορίτσια διοργανώνει το ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Φυλής «Πάρνηθα», το διήμερο 30 Σεπτεμβρίου και 1η Οκτωβρίου 2017.

Περισσότερα...

Ξεκίνησαν οι εγγραφές και τα μαθήματα του παιδικού χοροθεάτρου «Άμυνα» του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Φυλής «Πάρνηθα», που φέτος κλείνει 20 χρόνια λειτουργίας και έχει τιμηθεί με Ειδικό Βραβείο από το Υπουργείο Παιδείας.

Περισσότερα...