Επιστημονική Ημερίδα για τους Έφηβους την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου

Σημαντικές Ανακοινώσεις

Επιστημονική ημερίδα με θέμα «Υγιεινή διατροφή και Εφηβεία» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου στο πλαίσιο του προγράμματος ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΟΝΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ Α ΕΩΣ ΤΟ Ω, που υλοποιείται από τον Δήμο Φυλής σε συνεργασία με τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας (Μ.Ε.Υ.).


Πρόκειται για επιμορφωτική Ημερίδα και σειρά έξι συνεδριών που θα παρέχουν γνώσεις βοηθώντας τους εφήβους και ενθαρρύνοντας την προσωπική τους αναζήτηση. Το πρόγραμμα υιοθετεί μια ολιστική και βιώσιμη προσέγγιση, εμπλέκοντας τους γονείς /κηδεμόνες και τους μαθητές.
Το πρόγραμμα Ακαδημία Γονέων, που συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά στο Δήμο Φυλής, θα ξεκινήσει φέτος, την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017 με την Επιστημονική Ημερίδα «Υγιεινή διατροφή και Εφηβεία» που θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων (Καραϊσκάκη και Κούμα) με ελεύθερη είσοδο και ώρα έναρξης 18:30. Ομιλήτρια είναι η Επιστημονικός Συνεργάτης Μ.Ε.Υ., Αριστέα Πλακίδα.
Διοργανωτές της ημερίδας είναι ο Δήμος Φυλής και η Μονάδα Εφηβικής Υγείας και συνδιοργανωτές είναι η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων.

Akadimia Goneon Hmerida