Εντυπωσιασμένος από το έργο που γίνεται στο Δήμο Φυλής δήλωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας

Νέα & Δελτία Τύπου

Εντυπωσιασμένος από το σημαντικό έργο και την πρωτοπόρα δραστηριότητα του Δήμου Φυλής δήλωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, που επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης 7 Μαρτίου 2018 το Δημαρχείο Άνω Λιοσίων. Τον Πρωθυπουργό συνόδευαν ο Υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, ο αναπλ. Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας και ο αναπλ. Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτης Φάμελλος.


EPISKEPSH TSIPRA DHMARX00Τον Πρωθυπουργό και τους Υπουργούς υποδέχθηκε στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς, ο οποίος τους ενημέρωσε για τους άξονες του στρατηγικού αναπτυξιακού σχεδίου του Δήμου και για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, με έμφαση στα αντιπλημμυρικά, στα ενεργειακά, στα κτιριακά, στις υποδομές, στις αναπλάσεις και στην κοινωνική πολιτική. Αναφορικά με την καταπολέμηση της εγκληματικότητας δήλωσε ότι εκτός από το νέο κτίριο των αστυνομικών υπηρεσιών και τα οκτώ ειδικά οχήματα που έχει προσφέρει ο Δήμος, είναι στη διάθεση του Υπουργείου για κάθε βοήθεια, προκειμένου να επιτευχθεί η λύση του μεγάλου αυτού προβλήματος.
Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στη συμβολή της Περιφέρειας Ατττικής και της Ρένας Δούρου στην αναπτυξιακή προσπάθεια του Δήμου, αλλά και όλων των Υπουργείων, τα οποία δίνουν, καθημερινά, χείρα βοηθείας.
EPISKEPSH TSIPRA DHMARX01Ο Πρωθυπουργός έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη μελέτη αποκατάστασης της Χωματερής και τη σύνδεση του εν λόγω έργου με την ενεργειακή αυτοτέλεια του Δήμου και τη στήριξη των φτωχών νοικοκυριών με ηλεκτρικό ρεύμα. Στο πλαίσιο αυτό ο παριστάμενος Υπουργός Σωκράτης Φάμελλος πήρε μαζί του ένα αντίτυπο της μελέτης, ώστε να τη μελετήσει με τα στελέχη του Υπουργείου.
Την ικανοποίησή του για την προσπάθεια που γίνεται στο Δήμο Φυλής εξέφρασε ο Πρωθυπουργός με ιδιόχειρη σημείωση στο βιβλίο των υψηλών επισκεπτών του Δήμου.
«Εντυπωσιασμένος από το σημαντικό έργο και την πρωτοπόρα δραστηριότητα του Δήμου Φυλής. Επισκέφτηκα το Δήμο για να δώσουμε όλοι μαζί, το μήνυμα ότι δεν υπάρχουν πολίτες και περιοχές «υποβαθμισμένες», όταν υπάρχει όραμα και βούληση να αλλάξουμε τα πράγματα». 7-3-2018, Αλέξης Τσίπρας», έγραψε.
Αμέσως μετά την ενημέρωση και πριν από την αναχώρηση για τα εγκαίνια του νέου κτιρίου αστυνομικών υπηρεσιών που διαμόρφωσε ο Δήμος Φυλής, ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς πρόσφερε στον Πρωθυπουργό το βιβλίο «Τα μοναστήρια της Πάρνηθας» του Δημήτρη Γιώτα και την «Ιστορία των Άνω Λιοσίων», ενώ η σύζυγός του Ντίνα και οι θυγατέρες του Φανή και Ευαγγελία ένα καλάθι με παραδοσιακά προϊόντα της περιοχής.

EPISKEPSH TSIPRA DHMARX03EPISKEPSH TSIPRA DHMARX04EPISKEPSH TSIPRA DHMARX05EPISKEPSH TSIPRA DHMARX06EPISKEPSH TSIPRA DHMARX07EPISKEPSH TSIPRA DHMARX08EPISKEPSH TSIPRA DHMARX09EPISKEPSH TSIPRA DHMARX10EPISKEPSH TSIPRA DHMARX11EPISKEPSH TSIPRA DHMARX12EPISKEPSH TSIPRA DHMARX13EPISKEPSH TSIPRA DHMARX14EPISKEPSH TSIPRA DHMARX15EPISKEPSH TSIPRA DHMARX16EPISKEPSH TSIPRA DHMARX17EPISKEPSH TSIPRA DHMARX18EPISKEPSH TSIPRA DHMARXEIO01EPISKEPSH TSIPRA DHMARXEIO02EPISKEPSH TSIPRA DHMARXEIO03EPISKEPSH TSIPRA DHMARXEIO04EPISKEPSH TSIPRA DHMARXEIO05EPISKEPSH TSIPRA DHMARXEIO06EPISKEPSH TSIPRA DHMARXEIO07EPISKEPSH TSIPRA DHMARXEIO08EPISKEPSH TSIPRA DHMARXEIO09EPISKEPSH TSIPRA DHMARXEIO10EPISKEPSH TSIPRA DHMARXEIO11EPISKEPSH TSIPRA DHMARXEIO12EPISKEPSH TSIPRA DHMARXEIO13EPISKEPSH TSIPRA DHMARXEIO14EPISKEPSH TSIPRA DHMARXEIO15EPISKEPSH TSIPRA DHMARXEIO16EPISKEPSH TSIPRA DHMARXEIO17EPISKEPSH TSIPRA DHMARXEIO18EPISKEPSH TSIPRA DHMARXEIO19EPISKEPSH TSIPRA DHMARXEIO20EPISKEPSH TSIPRA DHMARXEIO21