Με Αντύπα, Αγγελική Ηλιάδη, παραδοσιακούς χορούς και παράλληλες εκδηλώσεις το πανηγύρι των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.... (----------ΤΡΕΪΛΕΡ----------)

Σημαντικές Ανακοινώσεις

Με πλούσιο τετραήμερο καλλιτεχνικό πρόγραμμα και παράλληλες εκδηλώσεις θα εορτασθεί και φέτος στο Δήμο Φυλής, η μνήμη των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, πολιούχων Αγίων των Άνω Λιοσίων. Δείτε το τρέιλερ


Όλες τις ημέρες των εκδηλώσεων θα παρουσιαστούν παραδοσιακοί χοροί από τους Συλλόγους του Δήμου Φυλής, οι οποίοι θα μας ταξιδέψουν σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας, ενώ, και φέτος, γνωστοί καλλιτέχνες θα ανεβάσουν στα ύψη το κέφι με γνωστά και αγαπημένα τραγούδια.
Συγκεκριμένα, συναυλίες θα δώσουν, την Παρασκευή 18 Μαΐου η Χαρά Βέρα, το Σάββατο 19 Μαΐου ο Βασίλης Δήμας, την Κυριακή 20 Μαΐου η Αγγελική Ηλιάδη και τη Δευτέρα 21 Μαΐου ο Αντύπας.
Οι θρησκευτικές εκδηλώσεις θα κορυφωθούν το πρωί της Δευτέρας 21 Μαΐου, με την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών & Πετρουπόλεως, κ.κ. Αθηναγόρα και την περιφορά της Εικόνας των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

Δείτε το τρέιλερ με το καλλιτεχνικό πρόγραμμα του καλοκαιριού

 

PROGRAMMA EKDHL AGION KONST ELENHS1PROGRAMMA EKDHL AGION KONST ELENHS2