Ενημερωτική εκδήλωση για τον σχολικό εκφοβισμό την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου

Σημαντικές Ανακοινώσεις

Ενημερωτική εκδήλωση για γονείς και μαθητές γύρω από τον σχολικό εκφοβισμό (bullying) θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου, στις 7:00 μ.μ., στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη στο Δημαρχείο Άνω Λιοσίων, με πρωτοβουλία της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής και του προέδρου της Νίκου Χατζητρακόσια και τελεί υπό την αιγίδα του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού.

ENHMER EKD BULLYING ProsklisiΑκολουθεί ανακοίνωση – πρόσκληση του Προέδρου της Β’ ΕΣΕ Νίκου Χατζητρακόσια:

Μια ιδιαίτερα χρήσιμη κι επίκαιρη ενημερωτική εκδήλωση για γονείς και μαθητές θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018 στις 7:00 μ.μ. στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη στο Δημαρχείο Άνω Λιοσίων με θέματα «Σχολικός εκφοβισμός (bullying) και εθισμός των παιδιών στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και το διαδίκτυο».

Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο διακεκριμένος ψυχίατρος – ψυχοθεραπευτής κ. Δημήτριος Σούρας, γνωστός για την επιστημονική του κατάρτιση κι εμπειρία στα ευαίσθητα αυτά θέματα .

Η εκδήλωση οργανώνεται με πρωτοβουλία της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής και του προέδρου της κ. Νίκου Χατζητρακόσια και τελεί υπό την αιγίδα του Δημάρχου Φυλής κ. Χρήστου Παππού.

Είναι μια πρωτοβουλία που αποσκοπεί στο να βοηθήσει γονείς και μαθητές στην ενημέρωση και αντιμετώπιση των φαινομένων αυτών που εμφανίζονται στα σχολεία και στο οικογενειακό περιβάλλον και επηρεάζουν συμπεριφορές στις ευαίσθητες παιδικές και εφηβικές ηλικίες.

Ο Πρόεδρος
Της Ε.Σ.Ε Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
Δήμου Φυλής

Νίκος Χατζητρακόσιας