Δωρεάν προληπτικές εξετάσεις το Δεκέμβριο για τους κατοίκους Φυλής

Σημαντικές Ανακοινώσεις

Δωρεάν ιατρικές προληπτικές εξετάσεις, με έξι ειδικότητες γιατρών, για όλους τους κατοίκους , διοργανώνει το Σάββατο 1 & την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου η Κοινωνική Υπηρεσία σε συνεργασία με τους «Γιατρούς της Αγάπης» και το Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων του Δήμου Φυλής.

GIATROI-AGAPHSGIATROI-AGAPIS13Συγκεκριμένα το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου από τις 10.00 π.μ. έως τις 04.00μ.μ στο 1ο ΚΑΠΗ Άνω Λιοσίων θα υπάρχει οφθαλμίατρος, ωτορινολαρυγγολόγος και καρδιολόγος και στο ΚΑΠΗ Ζεφυρίου τις ίδιες ώρες θα υπάρχει ουρολόγος, δερματολόγος και γενικός χειρουργός.
Την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στο 1ο ΚΑΠΗ Άνω Λιοσίων θα υπάρχει από τις 10.00 π.μ. έως τις 04.00μ.μ ουρολόγος, δερματολόγος και γενικός χειρουργός και στο Δημαρχείο Νίκος Λιάκος στη Φυλή οφθαλμίατρος, ωτορινολαρυγγολόγος και καρδιολόγος.

Όσοι ενδιαφέρονται να εξεταστούν δωρεάν στις παραπάνω ειδικότητες μπορούν να επικοινωνήσουν με την Γραμματεία του Κ.Α.Π.Η (Λεωφ. Φυλής 165) από τις 9:00 π.μ. -02.00 μ.μ. στα τηλέφωνα 210 2470872 & 210 2480782.

Οι «Γιατροί της Αγάπης» είναι μια ομάδα εθελοντών ιατρών και πολιτών, οι οποίοι προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους κυρίως σε ακριτικές περιοχές της Ελλάδος από το 2012. Οι σκοποί της ομάδος είναι αποκλειστικά κοινωφελείς, ανθρωπιστικοί και πολιτιστικοί. Είναι η δεύτερη φορά που "Οι γιατροί της Αγάπης" επισκέπτονται και προσφέρουν δωρεάν ιατρικές υπηρεσίες στο Δήμο Φυλής. Πέρσι τον Απρίλιο είχαν εξετάσει δωρεάν πάνω από 300 δημότες σε έξι ειδικότητες.