Με ευχαριστίες προς το Δήμο Φυλής η κοπή της πίτας του Ερυθρού Σταυρού στα Άνω Λιόσια

Νέα & Δελτία Τύπου

Η άψογη συνεργασία του Δήμου Φυλής με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και η βούληση για περαιτέρω ενδυνάμωσή της υπογραμμίστηκαν την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017- κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Παραρτήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στα Άνω Λιόσια.


EES PITA 57EES PITA 09Παρουσία του προέδρου του ΕΕΣ Αντώνη Αυγερινού, του Αντιδημάρχου Διοικητικών Υπηρεσιών ,Εσόδων και Πολιτικής Προστασίας Δημήτρη Καμπόλη, και των Αναπληρωτών Δημάρχων Γιώργου Αντωνόπουλου και Τζένης Μπάρα, η προϊσταμένη του παραρτήματος στα Άνω Λιόσια, Αριστέα Πλακίδα, προανήγγειλε την έναρξη νέων δράσεων και προγραμμάτων και ευχαρίστησε το Δήμο Φυλής για τη στήριξη του ΕΕΣ.
«Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για την πολύπλευρη στήριξη του Δήμου» είπε η κα Πλακίδα η οποία ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Δημήτρη Καμπόλη για την άμεση ανταπόκρισή του, στα αιτήματα του παραρτήματος. «Κύριε Καμπόλη σας ευχαριστώ πάρα πολύ και για τη θεσμική αλλά ιδίως για την προσωπική σας στήριξη που ως χορηγός και αρωγός είστε δίπλα μας σε κάθε προσπάθεια. Μάλιστα όλα αυτά τα όμορφα άνθη που κοσμούν από χθες το παράρτημά μας είναι ευγενική χορηγία από εσάς, προσωπικά και σας ευχαριστούμε».
EES PITA 10EES PITA 17Ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Κοινωνικής πολιτικής Γιώργος Αντωνόπουλος υπογράμμισε την καλή συνεργασία με τον ΕΕΣ και την πρόσθεση του Δήμου, αυτή, να ενδυναμωθεί περαιτέρω στα θέματα ενημέρωσης και πρόληψης της υγείας των δημοτών.
«Είμαστε δίπλα σας. Η προσφορά σας είναι μεγάλη και η συνεργασία μας θα συνεχιστεί το ίδιο καλά» υπογράμμισε τη Αναπληρώτρια Δήμαρχος Προνοιακής Πολιτικής Τζένη Μπάρα που αφιέρωσε το κομμάτι της στις νοσηλεύτριες του παραρτήματος.
Ο πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αντώνης Αυγερινός υπογράμμισε τη βαριά παρακαταθήκη προσφοράς, εθελοντισμού και ανθρωπισμού που έχει επιδείξει τα τελευταία 140 χρόνια ο τομέας νοσηλευτικής του ΕΕΣ και έκανε λόγο για την ανάγκη νέων δράσεων και παρεμβάσεων. «Ειδικά σήμερα πού υπάρχουν μεγάλα κοινωνικά προβλήματα οι προσπάθειες του ΕΕΣ πρέπει EES PITA 39EES PITA 41να επικεντρωθούν στην άμβλυνση των οικονομικών προβλημάτων των ευάλωτων πληθυσμιακών ομάδων. Είναι πρόκληση πλέον για τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό να παρουσιάσει ένα νέο πρόσωπο που θα είναι κοινωνικό, αλληλέγγυο και σύγχρονο γιατί αυτό αρμόζει στην σημερινή εποχή» είπε ο κ. Αυγερινός ο οποίος ευχαρίστησε το Δήμο Φυλής για τη στήριξη του ΕΕΣ. « Να ευχαριστήσω θερμά τους εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής γιατί χωρίς τη δική τους συμπαράσταση δεν θα μπορούσαμε να αναπτύξουμε τις δράσεις μας .Δυστυχώς τα οικονομικά του ΕΕΣ είναι σε δυσχερέστατη θέση και οποιαδήποτε δική σας βοήθεια είναι για μας πολύτιμη και αναγκαία» κατέληξε.
Παρέστησαν οι : Αντώνης Αυγερινός Πρόεδρος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού , Δημήτρης Καμπόλης Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, Εσόδων και Πολιτικής Προστασίας, οι Αναπληρωτές Δήμαρχοι Κοινωνικής Πολιτικής και Κοινωνικής Πρόνοιας Γιώργος Αντωνόπουλος και Τζένη Μπάρα αντίστοιχα, η τομεάρχης Νοσηλευτικής του ΕΕΣ Παρασκευή Φελέκη και η Προϊσταμένη Εκπαίδευσης Ελίνα Παπαδοπούλου.

EES PITA 14EES PITA 29EES PITA 64EES PITA 61EES PITA 66EES PITA 07