Αστείρευτο κέφι κι εγκάρδιες ευχές στη Βασιλόπιτα των Μακεδόνων Θρακών Φυλής

Νέα & Δελτία Τύπου

Εγκάρδιες ευχές με τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου Μεκεδόνων – Θρακών Φυλής αντάλλαξε ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς στην ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου για την παραδοσιακή κοπή της βασιλόπιτας.


Makedones pita 03Makedones pita 02Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 19 Φεβρουαρίου, στο κατάμεστο από κόσμο κέντρο διασκέδασης της Χασιάς «Χρυσό Βαρέλι».
Οικοδεσπότης της εκδήλωσης ο Πρόεδρος του Συλλόγου Νίκος Πουρλίτης, έχοντας στο πλευρό του και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου υπήρξαν ιδιαίτερα φιλόξενοι με όλο τον κόσμο.
Ο Νίκος Πουρλίτης, εξάλλου, ήταν εκείνος που υποδέχθηκε και καλωσόρισε τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού, τον αναπληρωτή Δήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Γιώργο Αντωνόπουλο, τον Δημοτικό Σύμβουλο Γιώργο Κρητικό, καθώς και τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Φυλής Αργύρη Αργυρόπουλο, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση των Μακεδόνων Θρακών.
Την εκδήλωση στόλισαν με την παρουσία τους τα Χορευτικά Τμήματα του Συλλόγου ενώ ο κόσμος μετά τις ευχές επιδόθηκε σε παραδοσιακούς χορούς με αστείρευτο κέφι, που η παραδοσιακή ορχήστρα κράτησε αμείωτο μέχρι αργά το απόγευμα.

Makedones pita 01Makedones pita 04Makedones pita 05Makedones pita 07Makedones pita 08Makedones pita 10Makedones pita 11Makedones pita 13Makedones pita 06Makedones pita 14Makedones pita 09Makedones pita 12