Πασχαλινές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους στον Παιδικό Σταθμό της ΔΕ Φυλής από τον Ευάγγελο Σταματάκο

Νέα & Δελτία Τύπου

Πασχαλινές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους επιφύλαξε ο Πρόεδρος του Παιδικού Σταθμού της Δημοτικής Ενότητας Φυλής Ευάγγελος Σταματάκος για τις Άγιες Μέρες που διανύουμε.


PAIDIKOS XASIA PASXA2Έτσι πρόσφερε όχι μόνο στα παιδιά αλλά και στους γονείς τους, από μια χειροποίητη λαμπάδα, πασχαλινό καλάθι, το παραδοσιακό τσουρέκι κι ευφάνταστες κατασκευές με κόκκινα αυγά και θερμές Αναστάσιμες ευχές.
Ο Βαγγέλης Σταματάκος εξάλλου, δεν ξέχασε ούτε τους Παιδαγωγούς και τους εργαζόμενους του Παιδικού Σταθμού της Χασιάς, που καθημερινά καταθέτουν ψυχή, με στόχο τη σωστή διαπαιδαγώγηση και την ζεστή φιλοξενία των παιδιών.
Εκφράζοντας λοιπόν τη βαθιά του εκτίμηση στο πρόσωπό τους, έκανε και σε κείνους έκπληξη, προσφέροντάς τους το καθιερωμένο πασχαλινό τσουρέκι, μαζί με όμορφα χειροποίητα αναμνηστικά δώρα.
«Για τις Άγιες μέρες του Πάσχα, σας εύχομαι ολόψυχα Καλή Ανάσταση και Χρόνια Πολλά! Το Άγιο Φως της Ανάστασης να φέρει σε όλους μας Χαρά, Ευτυχία και Αισιοδοξία», αναφέρει άλλωστε και στην ευχετήρια κάρτα του, που απευθύνεται σε όλους τους συνδημότες μας.

PAIDIKOS XASIA PASXA1PAIDIKOS XASIA PASXA3PAIDIKOS XASIA PASXA4PAIDIKOS XASIA PASXA5